РИТУАЛНИ СВЕЩИ с позлатени имена на младоженците

Луксозни ритуални свещи с имената на булката и младоженеца в блестящо злато

Сватбени свещи с позлатени имена
Изключително луксозни и впечатляващи ритуални свещи със златни надписи и декорация - имената на младоженците са в блестящо златно, златни дантели приковават погледа с фин и изящен рисунък, сатенени пандели и брошки допълват излъчването на лукс и великолвпие.
Сватбени свещи с позлатени имена на младоженците

Ритуалните свещи с позлата допринасят за блясъка на ритуала в църковния храм. Също така, техният избор е много важен, защото ще ги има на голяма част от сватбените снимки в църквата.

В Студио Лейсис можем да посребрим или позлатим надписите с имената на младоженците.

Възможни са дори бляскави нюанси на цвят Пепел от рози и Кралско синьо.

Свещите се получават много красиви и луксозни, като можем да Ви ги изработим само с позлатени надписи или да им добавим допълнителна украса от панделки и брошки по желание на младоженците.

Сватбени свещи с позлата
Новата технология ни позволява да изработим свещи с много фина и детайлна позлата, като дори и най-тънките линийки се получават перфектно. Блясъкът е истински, жив и много точно поставен.
Сватбени свещи позлатени
Свещите със златни надписи са с дължина над 50 см, имат много лек и нежен аромат и са наистина блестящи и много луксозни. Ако искате да съзадете атмосфера на лукс и великолепие на Вашата сватба, то ритуалните свещи със позлата ще са Ви наистина най-добрия избор. Свещите са абсолютно необходими за една много важна част от сватбения ден - ритуала на Свето венчание. На снимките от ритуала те ще останат запечатни завинаги.
 Ритуални свещи за сватба със сребърни имена на младоженците и дата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свеши със сребърни имена на младоженците. Освен сребро, свещите могат да са със златни надписи, пепел от рози и тъмносиньо.
Свещи за подарък на гостите на сватбата. | Студио Лейсис
Освен ритуални свещи, ние изработваме и свещи за подарък на гостите на сватбата с най-различна декорация и форми. Още идеи можете да разгледате на страницата АРОМАТНИ СВЕЩИ ЗА ПОДАРЪК НА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА
 Ритуални свещи за сватба розово злато, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Свещите за подарък на гостите на сватбеното тържество могат да са във форма на цветя - орхидеи, лилии, рози, далии, детелинки... Част от моделите можете да разгледате на страницата ПЛАВАЩИ СВЕЩИ - ЦВЕТЯ

свещи със златни надписи

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поръчката си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!