БРАНДИРАНИ РЕКЛАМНИ СВЕЩИ С МЕТАЛИЗИРАНО ЛОГО

Нова технология в нашата фирма дава възможност за производството на ароматни свещи с метализирано фирмено лого в голямо многообразие от цветове - злато, сребро, лилаво, розово злато, пепел от рози, светлосиньо, тъмносиньо, червено, кафяво... Логото е блестящо, а свещта е ароматна и много луксозна.

Рекламна свещ с позлатено лого
Рекламна свещ със златно лого. Свещта е ароматна, а логото е позлатено и блестящо. Перфектен рекламен подарък за клиенти, партньори и служителни. Подарък, който е едновременно луксозен и стилен, подарък, който винаги се приема с желание и радост.
Рекламни свещи с метализирано лого
Рекламни свещи с лого с металически ефект - позлата, розово злато, лилаво, синьо, зелено, червено - блестящи метализирани лога, луксозни и ароматни свещи, идеален подарък за партньори и важни клиенти. Подарък, на който всеки ще се зарадва искрено.
Рекламна свещ с метализирано лого в тъмносиньо.
Рекламна свещ с метализирано лого в тъмносиньо.
Рекламни свещи с метализирано лого в цвят Розово злато
Рекламни свещи с метализирано лого в цвят Розово злато.
Рекламна свещ с метализирано лого в лилаво
Рекламна свещ с метализирано лого в лилаво. Свещта е ароматна, а логото е метализирано и блестящо. Свещта може да се изработи в голямо многообразие от размери, според желанието и бюджета на клиента.
Рекламни свещи с метализирано лого в синьо
Рекламна свещ с метализирано лого в синьо, блестящо и ефектно. Всички рекламни свещи се опаковат в целофан, с панделка в цвят по избор на клиента. По-малките размери свещи могат да се опаковат в кутии от перлен картон.
Рекламна свещ с метализирано лого в Розово злато
Рекламна свещ с метализирано лого в цвят Розово злато.
Рекламни свещи с позлатено лого
Рекламна свещ с позлатено лого.
Рекламна свещ със златно лого
Рекламна свещ със златно лого.
Рекламни свещи с метализирано лого - Пепел от рози
Рекламна свещ с метализирано лого в цвят Пепел от рози.

Основната дейност на фирма СИ ДИ ЕМ ООД е производството на ароматни рекламни свещи, брандирани с фирмено лого. Разработихме уникални технологии, които ни позволяват да брандираме рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат във фирмата и ние гарантираме за качеството им.

Разгледайте и други модели на свещи с лого. или на страницата Рекламни свещи.

РЕКЛАМНИ СВЕЩИ С ПОЗЛАТЕНО ЛОГО

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламната свещ с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777