Сватбени подаръци за гостите - магнити Детелинка

Подарете щастие и късмет на гостите на Вашата сватба с уникално красивите магнити от стъкло, във форма на четирилистни детелинки.

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис
Магнит от стъкло във форма на честирилистна детелина.
Цена: 2,90 лв.
Поръчка през FACEBOOK

Магнитите от стъкло във форма на четирилистна детелинка са много красиви и оригинални.

Те могат да се изработят в размери и цветове по Ваше желание.

В дизайна на магнита може да се добавят сватбени халки, дантела или други елементи по Ваще желание - като калинка например.

Магнитите детелини се опаковат в целофан и панделка в цвят по Ваш избор, като опаковката е включена в цената.

За да поръчате ключодържатели с Ваша снимка или дизайн по Ваше желание, можете да ни използвате информацията за контакт в края на тази страница или
да последвате линка към нашата страница във
FACEBOOK

 Сватбени магнити от стъкло, във форма на детелинка
Магнитите във форма на детелина се изработват специално за гостите на сватбеното тържество. Те са супер оригинален и идеен подарък, който всеки гост ще запази с удоволствие. Детелинките са много хубави в естествените си зелени нюанси, но се получават и изненадващо добре и в други цветове, като лилаво, жълто или розово например.
 Сватбени магнити във форма на детелинки
Най-хубавото при магнитите от стъкло е, че те могат да се изработят в цветове и размери по желание на младоженците. На снимката са сватбените подаръци - магнити - детелинки за сватбата на Силвия и Юлиян. Понеже младоженците имаха кутийки, се наложи оригиналния размер на детелинките да се намали, за да могат магнитите да влязат в кутийките.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Магнити Детелинка - сватбени подаръци за гостите

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате дизайна си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Пишете ни във ФЕЙСБУК
Също можете да ни се обадите на телефон 0889 341 432
или да ни пратите имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!