подаръци за гостите на кръщенето,

които Вашите гости в дейстителност ще искат и с радост ще запазят!

Подаръци за гостите на кръщенето - свещи детелинка и калинка.
Подаръци за гостите на кръщенето - ароматни свещи във форма на детелинка и калинка. Темата е "Щастие и Късмет". Цветовете са в хармония с цветовете на сватбеното тържество. На снимката се вижда и ритуалната свещ, която също е украсена с детелинки и калинки. Много красиви, жизнерадостни цветове, хубав аромат и подарък, който гостите със сигурност ще харесат!

Изборът на подаръците за гостите на кръщенето на Вашето дете е трудна задача за решаване. Да се избере подарък дори само за един човек не е лесно, а на кръщенето ще има всякакви гости, на най-различна възраст и с най-различни вкусове и интереси.

При избора на сувенирите за гостите трябва да се ръководите от няколко основни правила:

1. На подаръците за спомен на гостите трябва да има името на детето и датата на кръщенето, по възможност в самия дизайн.

2. Подаръчетата за гостите трябва да са интересни и оригинални, цветни и атрактивни.

3. Подаръчетата е добре да имат някаква практическа стойност, за да зарадват наистина Вашите гости.

4. Подаръците за гостите на кръщенето трябва да са в хармония с темата и цветовете на събитието.

 Ароматни свещи - детелинка и калинка
Ароматни свещи- детелинка и калинка, чудесен подарък за гостите на кръщенето. Свещите са опаковани в целофан, с красиви сатенени панделки и картички от перлен картон. Текстът на картичките ни беше изпратен от родителите на малкия Кристиян.
Подарък - сребърна буквичка
Друга идея за оригинален подарък е буквичката на Вашето дете, изрязана от дърво и лакирана със златен или сребърен лак. На буквичката е добавена декоративна калинка, но може да се добави пеперудка, корабче, мече... в хармония с темата на кръщенето.
 Магнит от стъкло със сладко мече и името на детето
Магнит от стъкло със сладко мече и името на детето. Магнитите могат да са с най-различна форма и цветове. Вместо мече може да има зайче, лъвче, пеперудка - каквото пожелаете.
Подарък за гостите на кръщенето - златен ангел
Разкошен подарък за гостите - златен ангел с името на детето. На снимката е един от златните ангели - подаръците за гостите на кръщенето на малката Ванеса - чаровната дъщеричка на Мисис България - Вики Божилова.
 Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ
Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ, с красиви розови пеперуди, името на детето и датата на събитието. Вместо пеперуди, може да има декорация на каквато и тема да сте избрали, дори снимка на детето. Свещите се опаковат в целофан и панделка в цвят по избор на родителите. Така се получава завършен подарък, който Вашите гости ще оценят.
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето. На снимката е и поканата - калинка, както и красивите етикети със специална форма и уникално сладка снимка на малката Десислава. Родителите са се постарали със специална фотосесия и дрешки в желаните цветове, затова крайният резултат е наистина перфектен!
 Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ
Вижте още идеи за подаръци за гостите на кръщенето - магнити със снимка в най-различни форми и цветове.
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето
Изключително оригинални сувенири за гостите на кръщенето на малката Белослава - пеперуди от дърво с гравиран портрет!

Изборът на подаръците за гостите на кръщенето на Вашето дете е сериозна задача.

Винаги можете да отидете в някой магазин (например за един лев) и да купите някакви дребни сувенирчета.

Но ако наистина се вълнувате от това прекрасно събитие, което се случва само веднъж в живота - то по-добре отделете време, за да намерите точните подаръци, с които да впечатлите гостите си.

Подаръци, които са изработени специално за Вашето малко съкровище и са с негова снимка, или поне с името му и датата на кръщенето.

Дребно сувенирче от магазина всеки може да си купи, въпросът е да се подари нещо по-различно, нещо което е оригинално, уникално, специално - така, както Вашето дете е уникално и специално.

Ако започнете с подготовката навреме, имете реален шанс да Ви бъдат изработени подаръци, които са интересни и ще впечатлят Вашите гости.

В студио Лейсис можете да поръчате поканите, подаръците за гостите, етикетите, кутията за пари/дрешки и книгата за пожелания, като всички тези неща могат да бъдат изработени в един стил - в съответствие с темата и цветовете на кръщенето на Вашето дете.

подаръци за гостите на кръщене | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!