подаръци за гостите на кръщенето,

които Вашите гости в дейстителност ще искат и с радост ще запазят!

Подаръци за гостите на кръщенето - магнит-пеперуда със снимка на детето.
Подаръци за гостите на кръщенето на момиченце - уникално красиви магнити от стъкло, във форма на пеперуда, със снимката на детето, името му и датата на кръщенето. Нашите малки съкровища растат и се променят всеки ден и за всеки близък ще е радост да има малък спомен от един щастлив миг! Пеперудите могат да се изработят в различни цветове - розово, лилаво, прасковено... Ако облечете детето в подходящ цвят рокличка и го снимате с телефон с хубава камера или направите професионална фотосесия, то резултатът е наистина страхотен!

Изборът на подаръците за гостите на кръщенето на Вашето дете е трудна задача за решаване. Да се избере подарък дори само за един човек не е лесно, а на кръщенето ще има всякакви гости, на най-различна възраст и с най-различни вкусове и интереси.

При избора на сувенирите за гостите трябва да се ръководите от няколко основни правила:

1. На подаръците за спомен на гостите трябва да има името на детето и датата на кръщенето, по възможност в самия дизайн.

2. Подаръчетата за гостите трябва да са интересни и оригинални, цветни и атрактивни.

3. Подаръчетата е добре да имат някаква практическа стойност, за да зарадват наистина Вашите гости.

4. Подаръците за гостите на кръщенето трябва да са в хармония с темата и цветовете на събитието.

5. Най-хубавите подаръци са със снимка, защото децата растат и се променят много бързо и подаръкът със снимка остава наистина мил спомен за близките.

 Магнит за кръщене - пеперуда, със снимка на детето
Още една снимка на този красив магнит във форма на пеперуда. Снимката е под ъгъл, за да се види стъклото, което придава дълбочина и блясък на дизайна. Малко бижу, уникален подарък, който гостите на кръщенето с радост ще запазят!
Магнит Мини Маус със снимка на детето
Перфектният подарък за гостите на кръщене на тема Мини Маус - магнит от стъкло Мини Маус, със снимка на детето. Забавен и уникален подарък, а снимката на малката сладурана е нарочно подбрана да е закачлива и весела.
 Сувеник за кръщене - бебешки крачета
Бебешки крачета, изработени от огледало - подарък за гостите на празника по случай прохождането на малкото юначе Стоян. Дизайнът е изработен специално за събитието, по идея на родителите, които също са и наши младоженци 🙂 . Много сме щастливи, когато след сватбата ни търсят за кръщенето или за рождения ден на децата 🙂.
Подаръци за гостите на кръщенето - магнит зайче с името на детето.
Магнит - зайче с името на детето. Изработен от стъкло, с нежен перлен ефект - уникален и много хубав подарък за гостите на кръщене или рожден ден. Изработен по идея на родителите на малката принцеса, различен и оригинален подарък, който всички са харесали от сърце. 🙂
 Сувеник за кръщене на поставка - буквичката на детето
Сувеник за кръщене на поставка - златна буквичка на детето, върху поставка с гравирано името и датата на кръщенето.
Подаръци за гостите на кръщенето - златен ангел.
Подаръци за гостите на кръщенето - златен ангел, в който ажурно е изрязано името на малката принцеса!
 Магнити от стъкло - подаръци за кръщене
Освен, че са цветни и блестящи, най-хубавото на магнитите от стъкло е, че могат да бъдат и с дизайн, изпратен от родителите. Стъклото може да се изреже във всякаква форма и размери. Независимо дали дизайнът е по идея на родителите, направен от тях или от наш дизайнер, магнитите от стъкло винаги са уникални и много красиви!
Подарък - сребърна буквичка
Друга идея за оригинален подарък е буквичката на Вашето дете, изрязана от дърво и лакирана със златен или сребърен лак. На буквичката е добавена декоративна калинка, но може да се добави пеперудка, корабче, мече... в хармония с темата на кръщенето.
 Ароматни свещи - детелинка и калинка
Ароматни свещи- детелинка и калинка, чудесен подарък за гостите на кръщенето. Свещите са опаковани в целофан, с красиви сатенени панделки и картички от перлен картон. Текстът на картичките ни беше изпратен от родителите на малкия Кристиян.
Подаръци за гостите на кръщенето - свещи детелинка и калинка.
Подаръци за гостите на кръщенето - ароматни свещи във форма на детелинка и калинка. Темата е "Щастие и Късмет". Цветовете са в хармония с цветовете на сватбеното тържество. На снимката се вижда и ритуалната свещ, която също е украсена с детелинки и калинки. Много красиви, жизнерадостни цветове, хубав аромат и подарък, който гостите със сигурност ще харесат!
 Сувеник за кръщене на поставка, със снимка на детето
Друга възможност за красив и цветен подарък е сувенир на поставка, със снимка на детето. Сувенирът е изработен от стъкло, на снимката са три малки слънчица, а дизайнерът е добавил дъга, цветчета и пеперудки, за още по-слънчето настроение.
Подаръци за гостите на кръщенето - магнит и сувеник на поставка.
Независимо дали ще изберете сувенир на поставка или магнит (или и двете), подаръкът със снимка на Вашето дете остава най-хубавия спомен за всички гости на кръщенето или рождения ден!
 Магнит от стъкло със сладко мече и името на детето
Магнит от стъкло със сладко мече и името на детето. Магнитите могат да са с най-различна форма и цветове. Вместо мече може да има зайче, лъвче, пеперудка - каквото пожелаете.
Подарък за гостите на кръщенето - златен ангел
Разкошен подарък за гостите - златен ангел с името на детето. На снимката е един от златните ангели - подаръците за гостите на кръщенето на малката Ванеса - чаровната дъщеричка на Мисис България - Вики Божилова.
 Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ
Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ, с красиви розови пеперуди, името на детето и датата на събитието. Вместо пеперуди, може да има декорация на каквато и тема да сте избрали, дори снимка на детето. Свещите се опаковат в целофан и панделка в цвят по избор на родителите. Така се получава завършен подарък, който Вашите гости ще оценят.
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето. На снимката е и поканата - калинка, както и красивите етикети със специална форма и уникално сладка снимка на малката Десислава. Родителите са се постарали със специална фотосесия и дрешки в желаните цветове, затова крайният резултат е наистина перфектен!
 Подарък за гостите на кръщенето - ароматна свещ
Вижте още идеи за подаръци за гостите на кръщенето - магнити със снимка в най-различни форми и цветове.
Магнит от стъкло- калинка, със снимката и името на детето
Изключително оригинални сувенири за гостите на кръщенето на малката Белослава - пеперуди от дърво с гравиран портрет!

Изборът на подаръците за гостите на кръщенето на Вашето дете е сериозна задача.

Винаги можете да отидете в някой магазин (например за един лев) и да купите някакви дребни сувенирчета.

Но ако наистина се вълнувате от това прекрасно събитие, което се случва само веднъж в живота - то по-добре отделете време, за да намерите точните подаръци, с които да впечатлите гостите си.

Подаръци, които са изработени специално за Вашето малко съкровище и са с негова снимка, или поне с името му и датата на кръщенето.

Дребно сувенирче от магазина всеки може да си купи, въпросът е да се подари нещо по-различно, нещо което е оригинално, уникално, специално - така, както Вашето дете е уникално и специално.

Ако започнете с подготовката навреме, имете реален шанс да Ви бъдат изработени подаръци, които са интересни и ще впечатлят Вашите гости.

В студио Лейсис можете да поръчате поканите, подаръците за гостите, етикетите, кутията за пари/дрешки и книгата за пожелания, като всички тези неща могат да бъдат изработени в един стил - в съответствие с темата и цветовете на кръщенето на Вашето дете.

подаръци за гостите на кръщене | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!