КНИГа ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ОТ ГОСТИТЕ НА кръщенето

Книга за пожелания със снимки на бебето. Студио Лейсис
Една от най-хубавите книги за пожелания, която е изработена по идея на майката на малкия Томи - Красимира Ханджиева. Около централната снимка от първия рожден ден на малкия юнак има разположени 12 други снимки - по една за всеки следващ месец от живота на малкото бебче. Всички снимки са с някаква закачка и весела идея, която прави книгата още по-интересна и оригинална.

Книгите за пожелания са един от важните елементи на кръщенето, рождения ден или детското парти, защото в тях за цял живот остават поздравленията и пожеланията от всички близки.

Книгата за пожелания се вижда от всички гости и трябва да е достатъчно красива и оригинална, за да направи впечатление и гостите да поискат да напишат нещо за спомен.

Детските книги за пожелания могат да са със снимка на детето и на всякаква тема, в зависимост от идеята на тържеството.

Снимките на детето трябва да са с достатъчно добро качество или професионално направени, за да се получи красива самата книга.

Книгата може да се направи и с принт от дизайна на поканата за кръщенето.

Дестките книги за пожелания са скъп спомен, който децата след години с радост ще оценят.

 Снимка на бебе. Студио Лейсис
Снимка на малкия Томи, много забавна и весела. Фотограф - Красимира Ханджиева.
 Ръцете на мама, тати и моята. Студио Лейсис
Още една снимка, която е много мила и затрогваща. Фотограф - Красимира Ханджиева..
Сватбена книга за пожелания със снимка на младоженците. Студио Лейсис
Книга за пожелания със снимка на детето от професионална фотосесия.
Сватбена книга за пожелания със снимка на младоженците. Студио Лейсис
Книга с лазерно изрязан златен ангел, в който са вплетени буквите от името на детето.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

КНИГа ЗА ПОЖЕЛАНИЯ за кръщене | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!