Какви трябва да са снимките, за да са подходящи за изработка на портрет.

За да можем да Ви изработим наистина красив портрет, който с гордост да показвате на близки и познати, има няколко основни изисквания към снимките, които трябва да са спазени:

изисквания за портрет
Снимка с красив пейзаж, но портрет няма как да стане - снимано е прекалено отдалеч. Снимки с ниска резолюция също не са подходящи.
изисквания за портрет
Ето това се вижда при опит за увеличение. Същия проблем имат снимките с ниска резолюция.
изисквания за портрет
Перфектна снимка на Мария и Емил.
изисквания за портрет
Портретът се получи наистина много красив. Мария има излъчване на ренесансова мадона и с Емил изглеждат много влюбени и щастливи - точно като бъдещи младоженци - портретът е правен преди сватбата им и беше гравиран на поканите за родителите и кумоветете и на подаръците за гостите.

ЗАПАЗВАМЕ СИ ПРАВОТО ДА ОТКАЖЕМ ИЗРАБОТКА НА ПОРТРЕТ АКО СНИМКАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА!!!

Основните изисквания са снимките да са с достатъчно добра резолюция, снимани на светло, отблизо и на фокус.

Ето какви са следващите стъпки:

1. Изпращате ни снимките си - на office@cdmbg.com или на: officecdm@yahoo.com . На снимките може да сте заедно или поотделно. Посочете в писмото телефонен номер за връзка. СНИМКИ, ПОЛУЧЕНИ, БЕЗ В ПИСМОТО ДА ИМА ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА, НЯМА ДА БЪДАТ РИСУВАНИ!!

Срокът за изработка може да бъде от два дни до две-три седмици, в зависимост от текущите поръчки. Моля да ни пишете в писмото за коя дата искате портретът да е при Вас - дори ако Ви трябва спешно, това няма да оскъпи портрета, но ние ще можем да Ви потвърдим дали е възможно да се изработи поръчката Ви в желания от Вас срок.

2. В случай, че снимките са подходящи и срокът, за който ви трябва портрета е достатъчен, тогава художникът изработва графичен портрет.

3. Изпращаме Ви графичния портрет за одобрение по имейла.

3. След одобрение от Ваша страна, портретът се гравира върху дърво, във форма и с декорации по Ваш избор. На обратната страна на портрета се гравира текст по Ваше желание.

4. Получавате Вашия портрет, с който да изненадате скъпи на Вас хора.

5. Цена: 40 лв.
Цената включва изработката на графичния портрет, материал, гравиране и рязане. В цената е включено гравиране на текст по Ваш избор на обратната страна, поставка и опаковка от целофан и панделка. Цената е за портрет от двама човека. При изработка на портрет с трима или повече човека, всеки допълнителен портрет се заплаща 12 лв. Портрет на трима човека е 52 лв., на четирима - 64 лв.

Като обобщение: За да можем да Ви направим наистина хубав портрет, е необходимо художникът да може да види ясно чертите на лицата Ви. Дори да сте на отделни снимки е ОК, стига снимките да са хубави. За да е подходяща една снимка за изработка на портрет трябва:

Снимката да е направена отблизо;

Да е на фокус;

Да е направена на светло (снимки от мобилния в дискотеката не стават);

Да може да се увеличава без да се замазва и да става на квадратчета;

Да се харесвате как изглеждате на снимката, но имайте в предвид, че малките неща, които не Ви харесват, можете да ги пренебрегнете, защото художникът ще ги оправи при рисуването.

Запазваме си правото да отказваме приемане на поръчка за изработка на портрет по снимки, които не отговарят на условията.

Изисквания за снимките

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!