Идеи за цветовете на сватбеното тържество

Цветовете на сватбата - решаващи за постигане на желаното настроение

розово и сребърно за цветове на сватба

Сватба в розово и сребърно - изключително елегантна и стилна комбинация

Ако търсите елегантна и стилна комбинация за цветове на Вашето сватбено тържество, то нежнорозово, сребро и бяло са много подходящ избор. Поканите с тези цветове са изключително изящни и нежни, а подаръците за гостите на сватбата могат да бъдат свещи - плаващи цветя - орхидеи, рози, лилии, гербери. Посланието на сватба в тези цветове е: стил и елегантност.
сватба в резеда, червено, екрю и бяло

Сватба в резеда и червено - много свежест и настроение.

Нежнозелено (резеда) и червено - това е една от най-свежите и привлекателни комбинации. Ако искате Вашата сватба да е жизнерадостно, весело и свежо събитие, тези цветове ще Ви помогнат да постигнете желания ефект. Много подходяща тема за тази цветова комбинация е четирилистната детелинка с калинка - символи на щастието и късмета. Поканата с четирилистни детелинки е много свежа и красива, а подаръчетата на гостите могат да бъдат свещи - детелинки с калинки. Щастие и късмет - това е пожеланието към всички гости на Вашата сватба.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Идеи за цветове на сватбата | лейсис

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!