сватбени подаръцидекоративни свещирекламни подаръци офис аксесоарисвещи с късмет "Лъки"Подаръци за Коледаподаръци за Великденароматерапевтични свещиТракийски свещи ефектни ароматизаториароматизатори "Природа" нестандартни бижутаподаръци за влюбени
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com

РЕКЛАМА ИЛИ АНТИРЕКЛАМА?

лазерно гравиране

За първи път имах ‘удоволствието’ да се червя заради некачествени рекламни материали още като млад мениджър в частна фирма. Като най-ентусиазирана и емоционално запалена от идеята да разнясям славата на фирмата по света  и у нас, ме натовариха със стандартните пакети (химикалка, запалка, календар, бележник) и ме пратиха на коледна обиколка по адресите на клиентите. Навсякъде хората ме посрещаха радушно, все пак бях млада, усмихната и им носех по нещо. Някои от тях ми подаряваха техните стандартни торбички  и общо взето всичко се развиваше според очакванията.  

Докато един от клиентите, явно по-свободен за момента, не видя в мое лице търпелив и заинтересован слушател и не започна да ми разказва надълго и нашироко житейския си път. На мен винаги ми е интересно да разбера как даден човек го спохожда прозрението - какъв точно бизнес  би могъл да бъде печеливш и на каква карта да заложи в несигурната игра на живота. И така, слушах внимателно, а бизнесменът насреща говореше въодушевено, като през цялото време жестикулираше и въртеше в ръцете си химикалката, която му бях подарила.

И точно при едно по-разпалено обяснение нещо ми се наби в очите – пръстите му бяха почернели, сякаш беше бъркал в комин пълен с сажди. Но за съжаление причината за чернилката не беше лоша хигиена – от топлината и влагата на пръстите му, красиво изписания на химикалката надпис с името и телефона на фирмата ни, се беше разложил и размазал. И вместо месеци наред тази химикалка да напомня на клиента за нас, тя за няколко минути успя да го ‘декорира’ по начин, който едва ли щеше да му навява приятни спомени за дълго време.

От този момент нататък не чух нищо от разказа, единственото, което ми се въртеше в главата беше – да му кажа ли или не. Имах мокри кърпички в чантата и мислех да му предложа да си изчисти ръцете, но в крайна сметка се отказах. Извиних се, че бързам за друга среща и се разделихме прятелски. Сигурно ми е теглил някоя благословия като се е погледнал, но поне не се наложи да се червим взаимно.

Като влязох в колата първата ми работа беше да измъкна от една от торбичките химикалка и да я разтъркам. Не ми отне много време да постигна същия ефект – надписа започна да се изтрива, а пръстите ми – да почерняват. Фирмата, която беше надписвала рекламните материали, явно използваше един и същи вид боя за всичко, защото се оказа, че и надписите по бележниците и запалките се размазват и изтриват еднакво лесно.

От този случай ми стана навик да проверявам всяка рекламна химикалка или бележник, които ми попаднеха. Установих, че почти всички, които са надписани с боя, се изтриват – някои по-бързо, други по-бавно, но резултатът в крайна сметка оставаше един и същ. Но имаше и такива, на които надписите бяха гравирани и там резултата беше чудесен – едновременно ефектен надпис и с гаранция, че ще издържи докрай. Като този на снимката по-долу:

Гравирането на химикали е само едно от многото неща, които можем да направим за Вас.

Много фирми вече ни се довериха за изработката на нестандартни и уникални рекламни подаръци и останаха много доволни от получените резултати.

Част от тях можете да видите на страницата: РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ.

Сватбени подаръци | Декоративни свещи | Рекламни подаръци | Офис аксесоари | Свещи с късмет | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден | Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природа" | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
ИСТОРИИ:
Лъки и златните четирилистни детелини Тракийски царе и съкровища Горещо обяснение в любов
 
НАЧАЛО
 
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com