сватбени подаръцидекоративни свещирекламни подаръци офис аксесоарисвещи с късмет "Лъки"Подаръци за Коледаподаръци за Великденароматерапевтични свещитракийски свещиефектни ароматизаториароматизатори "Природа" нестандартни бижутаподаръци за влюбени
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com

АРОМАТИЗАТОРИ "ПРИРОДА"

jasmine air freshener

ЖАСМИН

Жасминът е много екзотичен и чуствен аромат. Той подобрява настроението и е силен афродизиак. Ароматът на жасмин придава усещане за сигурност и оптимизъм, помага при меланхолия и успокоява. Но най-много се използва при романтични изживявания, защото се вярва, че осигурява сила и издръжливост.

forest air freshener

ГОРА

Точно като да си в зелена гора през пролетта - това е много свеж аромат, който те изпълва с енергия. Ароматерапевтични свойства: освежава, стимулира, пречиства и уравновесява. Това е един чудесен аромат, който можете да ползвате по всяко време на годината, когато искате да се насладите на нещо по-различно.

РОЗА

Ароматът на рози успокоява емоциите, помага при депресии и чувство за безпокойство, повдига духа и редуцира стреса и напрежението, успокоява нервите и помага при безсъние. Ароматът на рози помага и за преодоляване на негативни емоции. Розата символизира чистота и невинност, а в същото време е чувствен и стимулиращ афродизиак.

rose air freshener

ПОРТОКАЛ

Портокалът има свеж цитрусов и екзотичен аромат, който Ви пренася на тропически остров. Ароматът на портокал помага при чувство на безпокойство, умора, безсъние и нервно напрежение, защото има успокояващ ефект, намалява негативните емоции и помага за постигане на спокойствие и добро настроение.

orange air freshener
lavender air freshener

ЛАВАНДУЛА

Лавандулата обикновено се предписва за намаляване на стреса, раздразнителността, при безсъние и леки депресии. Това е балансиращ аромат, който има успокояващ ефект. Ароматът на лавандула изпълва Вашите гардероби със свежест и едновременно предпазва дрехите Ви от молци.

lilac air freshener

ЛЮЛЯК

Символ на новия живот и прераждането, люлякът е прекрасно пролетно цвете с опипяняващо ухание и чиста свежест. Ароматът на люляк успокоява нервната система, помага при стрес и раздразнителност. Нежното и чувствено ухание може да се използва навсякъде в дома Ви.

ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА

Едно вдишване на този богат и наситен аромат на зелена ябълка и Вие ще повярвате, че току що сте вкусили от сочна и свежа ябълка. Това е чудесен пролетен аромат с тръпчиво - сладък вкус, който ще Ви освежи и зареди с енергия.

green apple air freshener

БЯЛ ЛОТОС

Думата "лотос" създава във въображението образ на перфектна красота и съвършенство. Не случайно лотосът е наречен "цвете на Рая" - заради изящната си форма и божествен аромат. Ароматът на лотоса успокоява нервната система, помага при стрес и раздразнителност. Нежното и чувствено ухание може да се използва нявсякъде в дома Ви.

white lotus air freshener
violet air freshener

ВИОЛЕТКА

Знаете ли зaщо ароматът на виолетките е толкова неуловим? Това се дължи на натурална субстанция, която много бързо намалява нашата способност да усещаме аромати. Този феномен е главната причина ароматът на виолетки да е толкова популярен - невъзможно е да усетиш прекалено много от него. Този аромат успокоява нервната система, помага при стрес и раздразнителност.

cinnamon air freshener

КАНЕЛА

Канелата има топъл, пикантен и примамлив аромат, който е свеж и сладък. Той те кара да се чувстваш освежен и жизнен, редуцира стреса и разсейва негативната енергия. Това е един изключително изразителен аромат и може да бъде използван при романтични срещи и в спалнята. Вярва се, че ароматът на канела придава голяма сила при рисковани авантюри.

КОКОС

Кокосът има сладък, мек и нежен аромат. Почувствайте свежия островен бриз в лицето си с екзотичния аромат на плода на кокосовата палма. Ароматът не е прекалено силен, но Ви дава пълното усещане за топлината на тропическия остров. Този уникален, свеж и чист аромат стимулира Вашата креативност и творчество.

coconut air freshener

ЯГОДА

Ароматизиращата торбичка е най- сигурния начин да се наслаждавате на дълготрайния аромат на ягода, който Ви пренася в плодородна градина с деликатното си благоухание. Не само през празниците - всеки ден Вие можете да използвате този създаден за вас продукт, за да придадете примамлив аромат на Вашето обкръжение.

strawberry air freshener
lemon air freshener

ЛИМОН

Ароматът на лимон има много позитивен ефект при умствено претоварване, защото подобрява мисловната дейност и паметта, изостря усещанията и редуцира стреса. Той е много добро средство в случай на депресия, защото създава чувство за сигурност, оптимизъм и еуфория. Ароматът на лимон възстановява енергийния баланс.

tangerine air freshener

МАНДАРИНА

Мандарината има свеж цитрусов и екзотичен аромат, който Ви пренася на тропически остров. Ароматът на мандарина помага при чувство на безпокойство, умора, безсъние и нервно напрежение, защото има успокояващ ефект, намалява негативните емоции и помага за постигане на спокойствие и добро настроение.

ПЪПЕШ

Ароматизиращата торбичка е най- сигурния начин да се наслаждавате на дълготрайния аромат на пъпеш, който Ви пренася в плодородна градина с деликатното си благоухание. Не само през празниците - всеки ден Вие можете да използвате този създаден за вас продукт, за да придадете примамлив аромат на Вашето обкръжение.

melon air freshener

ВАНИЛИЯ

Много опити са правени, за да се обясни безпрецедентната популярност на аромата на ванилия, като мнозина се фокусират на приятните спомени от детството. Но ванилията се асоциира не само с мекота и грижа, но и с чистота и естественост. Ароматът на ванилия намалява стреса и безпокойството и Ви прави по-спокойни и уверени.

vanilla air freshener
banana air freshener

БАНАН

Бананът има свеж цитрусов и екзотичен аромат, който Ви пренася на тропически остров. Ароматът на банан помага при чувство на безпокойство, умора, безсъние и нервно напрежение, защото има успокояващ ефект, намалява негативните емоции и помага за постигане на спокойствие и добро настроение.

lavanda

ЛАВАНДА

Лавандулата обикновено се предписва за намаляване на стреса, раздразнителността, при безсъние и леки депресии. Това е балансиращ аромат, който има успокояващ ефект. Ароматът на лавандула изпълва Вашите гардероби със свежест и едновременно предпазва дрехите Ви от молци.

Сватбени подаръци | Декоративни свещи | Рекламни подаръци | Офис аксесоари | Свещи с късмет | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден | Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природа" | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
ИСТОРИИ:
Реклама или антиреклама? Горещо обяснение в любов
Лъки и златните четирилистни детелини Тракийски царе и съкровища
  НАЧАЛО
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com