Сватбените етикети за бутилките – със снимка на младоженците?

сватбен етикет

Сватбен етикет със снимка на младоженците

Трябва ли етикетите за сватбеното вино и ракия да са със снимка на щастливите младоженци?

Определено е хубаво, когато етикетите са направени специално, независимо дали ще се цели изискана елегантност или ще за закачливо-весели. Сегашните технологии позволяват да се сътворят чудеса в дизайна, които после да се превърнат в красиви етикети.

И все пак не можем да приемем идеята на етикетите да има снимка на младоженците. В разгара на сватбата гостите вече не са толкова внимателни и благовъзпитани и почти всеки иска да си налее още малко за пийване. И е възможно с мазните пръсти да „украси“ хубавата снимка на бутилката с допълнителни непланувани елементи.

Или при наливането виното да се разтече и да изцапа етикета придавайки му вид, по-подходящ за Хелоуин, отколкото за сватба.

Снимката на младоженците е нещо много важно и ценно, което може да се подари на гостите във вид, в който да могат да го запазят – например малките дървени рамки на поставки, в които има снимка, са идеални за подаръчета, които имат смисъл и остават за спомен. Или магнитчета със снимка, снимка в картонена рамка,  медальони с гравиран портрет

Нашето мнение е, че не всичко трябва да  се прави, само защото има техническа възможност то да бъде направено. Според нас снимките на младоженците са прекалено ценни, за да се лепят по етикетите на бутилки, които после ще бъдат изхвърлени.

Разбира се, всеки има собствено виждане на нещата и лично право на мнение и ще се радваме, ако споделите Вашето….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.