Портрет върху дърво – оригинален подарък за един треньор, който е спечелил най-важното състезание в живота.

Гравираните върху дърво портрети са един от възможно най-добрите подаръци, които могат да се подарят за всякакви случаи. Започнахме да изработваме такива портрети с идеята да улесним младите влюбени, които искат да покажат чувствата си, но не намират смелост и сили да направят обяснение в любов на любимите си. Друго си е да подариш на някого собствения му портрет, а на обратната страна да е гравирано всичко важно, което искаш да кажеш.

Но се оказа, че хората имат и други идеи – изработвали сме портрети като подаръци за бъдещи младоженци от кумовете или от младоженци за техните кумове, за подарък за родителите, за подарък за рожден ден, за годеж, семейни портрети, портрети на деца, подарък за петата годишнина от сватбата – така наречената дървена годишнина, когато подаръкът трябва да е от дърво… Наистина сме правили портрети за всякакви поводи и случаи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНо едни момичета от Сливен наистина ни изненадаха. Read more

Много важно условие, което да обсъдите със сватбения си фотограф!

mladojenci2Бъдещи младоженци, сигурно нямате търпение да дойде Вашият сватбен ден, на който да блестите, докато всички Ви се радват и Ви се възхищават. Но сватбата е един ден, а това, което остава са снимките и хубавите спомени. Затова безспорно е, че сватбеният фотограф е много важен, защото Вие показвате на света снимките, които той ще Ви направи.

Момент, може и да не можете да покажете на света колко сте били щастливи и влюбени на сватбения си ден! Сигурно ще се засмеете, Read more

Сватбените етикети за бутилките – със снимка на младоженците?

сватбен етикет

Сватбен етикет със снимка на младоженците

Трябва ли етикетите за сватбеното вино и ракия да са със снимка на щастливите младоженци?

Определено е хубаво, когато етикетите са направени специално, независимо дали ще се цели изискана елегантност или ще за закачливо-весели. Сегашните технологии позволяват да се сътворят чудеса в дизайна, които после да се превърнат в красиви етикети.

И все пак не можем да приемем идеята на етикетите да има снимка на младоженците. В разгара на сватбата гостите вече не са толкова внимателни и благовъзпитани и почти всеки иска да си налее още малко за пийване. И е възможно с мазните пръсти да „украси“ хубавата снимка на бутилката с допълнителни непланувани елементи. Read more

Подаръци или пари да поискаме от гостите на сватбата ни в текста на сватбената покана?

текст на сватбена покана

А подаръците – в брой, че посуда в къщи – рой!

Със сигурност мога да твърдя, че много по-добре е да поискате пари (т.е. финансов подарък) от гостите на сватбата си, отколкото да разчитате, че техните подаръци ще Ви харесат. Един от най-разочароващите моменти в моя живот беше на сутринта след сватбата ни, когато почнахме да разопаковаме подаръците от гостите.

Тъкмо се бяхме нанесли в ново жилище и наистина имахме нужда от много неща. С парите, които родителите ни похарчиха за сватбата, спокойно можеше да си купим всичко необходимо и да ни останат и за сватбено пътешествие.

Но ние направихме прекрасна сватба, имаше изобилие от хубава храна, всички танцуваха, пийваха и викаха „Горчиво!”. Повечето гости явно са имали в предвид момента, в който ще им отворим подаръка. Read more