ароматни свещи с лого - цветен печат

Свещите с печат на лого са много красиви и ефектни. Подходящи са за фирми, които имат по-сложни и пъстроцветни лога, както и за фирмени лога, които имат много букви.

Свещи с лого - цветен печат

рекламна свещ с лого на Cinema City

Цилиндричните свещи, на които може да се отпечата фирмено лого, са с различни диаметри и височини. Могат да бъдат както много малки и на изгодна цена, така и големи и внушителни за луксозни подаръци.

Хубавото при тях е, че може Вие сами да си изработите дизайна на печата по Ваш вкус, а ние да Ви произведем красиви ароматни свещи, декорирани с Вашия дизайн.

Няма ограничения за текст и графика, единствено трябва да си изберете моделът, които като цена съответства на Вашия бюджет.

Ако решите Ваш дизайнер да изработи проекта, моля да се свържете с нас, за уточняване на печатното поле за съответната свещ.

Поради специфичната технология, ако дизайнът е само от едната страна на свещта, цената е много по-добра, отколкото ако печатът обикаля цялата свещ - както на модела на Cinema City.

Няма ограничения за броя цветове, печата се пълноцветно. Ако в дизайна има цветове по Pantone, те се конвертират.

 рекламна свещ-хапче с логото на Биомеда
 рекламна свещ с лого - куб с цветен печат

Свещите с лого, което е пълноцветно напечатано, могат да бъдат цилиндрични или правоъгълни, фенерни, с цветен пълнеж или специална форма. Основно те са бели на цвят или поне външната им част е бяла. Това е необходимо, за да се избегне смесването на цветовете на логото с цветовете на самата свещ, защото технологията не позволява подлагане на бяла основа. Цветният печат е траен и устойчив на допир и триене. При използване на тази технология, освен логото, може да се добави цветна графика и текст по желание.

Свещи с лого - цветен печат на фирмено лого

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на свещите с лого с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777