СВАТБЕНИ ПОКАНИ С лазерно изрязана дантела

Дизайнерски лазерно изрязани покани с монограм на младоженците

Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и ажурен монограм на младоженците. Монограмът е вграден в сърце, което е вплетено в дантелата. Желанието на булката беше дантелената корица да е в перлено шампанско, а текстът - напечатан на картон в цвят "старо злато". Орнаментите от двете страни на текста са в хармония с рисунъка на рязаната дантела. Панделката е екрю органза със сатенен край. Поканите са изключитено красиви.

Сватбените покани с лазерно изрязване са изключително ефектни и луксозни.

Изразът "лазерна прецизност" не е случаен - лазерите позволяват перфектна точност и изрязване на много фини и сложни орнаменти.

Поканите, изработени с лазер, могат да са с най-различна форма и размери. Тази технология дава големи възможности и голяма свобода на дизайнера и на младоженците при реализирането на техните идеи.

Основният елемент, който е най-впечатляващ в цялата покана - това е ажурно изрязаният монограм на младоженците.

Използването на перлени картони също допринася за цялостния луксозен вид на поканата.

Лазерно изрязаните сватбени покани са бутикови покани, а в много случаи са и уникати.

 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Когато поръчвате дизайнерски лазерно изрязани покани, можете да изберете всичко - от цветовете на картона, до материята и цвета на панделката. Можете да изберете и как да бъде вързана самата панделка на сватбената покана. Вие решавате и дали текстът ще се вижда или ще бъде напечатан на двоен лист, които се отваря, за да се прочете текста.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Уникална покана на тема Красавицата и Звяра - Вълшебната Роза. В историята за Красавицата и Звяра, вълшебната роза е под стъклен похлупак. Затова розата на поканата също е под стъкло, изрязано в специална форма. Самата покана е с красива лазерно изрязана дантела в златно, която символизира портите на Замъка на омагьосания Принц.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Тази красива покана от лазерно изрязани рози е изработена в два цвята - едната мостра е в цвят Пудра, а другата - в нежно перлено розово. Текстът е с графични декорации на много модерните в днешно време акварелни цветя.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
При лазерно изрязаните покани възможностите наистина са големи и трябва да се внимава да не се получи прекаляване. На поканата с дантела от цветя имаме веднъж монограма на младоженците, вплетен в лазерната дантела и още веднъж - напечатан на затварящата лента. Ние винаги изпълняваме изискванията на булките, но в случая сме направили и едно допълнително предложение за дизайн - затварянето да стане с нежна панделка.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Най-хубавото на лазерно изрязаните покани е, че в тях може да се вплете монограма или имената на младоженците. Поканата на снимката е изработена от перлен картон в цвят старо злато, а монограмът на младоженците е лазерно изрязан в сърце, което блести като тъмносиньо бижу на поканата. За специалните покани за родители и младоженци могат да се изработят луксозни кутии с дантелата на поканите.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Когато монограмът на младоженците е вплетен в изрязаната дантела, това е 100% доказателство, че поканата е оригинална лазерно изрязана покана, а не имитация. Тази красива покана, изработена от перлен картон в цвят бордо, има златно сърце, което подчертава лазерно изрязаният монограм от първите букви на булката и младоженеца.
Сватбена покана с дантела | Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Поканата се затваря с красива перла.
Сватбена покана с дантела | Лейсис
Покана за сватба с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Цветовете са: пудра, бяла перла и прасковено.
Сватбени тейбълкарти | Лейсис
В стила на сватбената покана могат да се изработят номера за маси и плейскарти, както и етикети, кутия за финансови подаръци, книга за пожелания и ритуални свещи.
Сватбена покана с дантела в шампанско | Лейсис
Сватбена покана с рязана на лазер дантела, в перлено шампанско и бяло.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Как да разпознаем оригинална лазерно изрязана покана-уникат от китайска имитация, рязана на щанца?

Китайците безспорно са се доказали като много предприемчива нация, безспорно трудолюбиви и безспорно незачитащи такива „дреболии” като авторски права, патенти и честна игра. Една от техните големите измами, голяма наистина в световен мащаб, е предлагането на фалшиви „лазерно изрязани” покани. Поканите всъщност са рязани с щанци.

Каква е разликата между покана, сечена с щанца и оригинална лазерно изрязана покана?

Лазерно изрязаните покани са безспорно много изящни, много ефектни и много красиви - особено, когато дизайнерът е вложил мисъл и сърце в проекта. Ажурните орнаменти и детайли винаги предизвикват така желаното възхищение. И най-важното – те се изработват в много ограничени тиражи, като всяка поръчка се променя и преработва в зависимост от изискванията на младоженците. Лазерно изрязаните покани са бутикови покани, в много случаи те са уникати – създадени специално според изискванията на младоженците.

Но самата изработка на една лазерно изрязана покана отнема много време и струва скъпо. Затова китайците са намерили решение - правят матрица и секат поканите с щанца - за един ден могат да се нарежат хиляди бройки. Да, поканите са рязани с щанца, точно както красивите ажурни салфетки за еднократна употреба, които се продават например в Метро на цена 250 броя за 5 лева. При поканите, сечени на щанца, няма възможност за добавяне на монограм, промяна на размер или каквито и да е било промени.

После тези рязани с щанца покани се продават скъпо и прескъпо за лазерно изрязани, а в действителност струват колкото лист хартия. Все едно да напечаташ поканите в печатница и после да ги продаваш за ръчно рисувани. Много булки поръчват такива покани от китайски сайтове или от български фирми, които внасят от китайски сайтове и после с гордост качват снимки по форуми и по Фейсбук. И всеки, който поне малко разбира от оригинални покани, ще се усмихне с насмешка.

Как да не се присъедините към булките, които си мислят, че са платили много евтино за нещо скъпо, а всъщност са платили прескъпо за нещо много евтино?

Истинската лазерно изрязана покана може и дори задължително трябва да бъде персонализирана с лазерно изрязан монограм или имена на младоженците. Това прави поканата уникат и доказва, че е изработена специално по поръчка и на лазер. При матриците щанцата е доста по-трудно да се промени или поне е достатъчно скъпо, за да го направи някой за по-малко от няколко хиляди бройки.

Kакъв e единственият сигурен начин да различите оригинална лазерно изрязана покана от имитация, рязана със щанца?

Единственият сигурен начин, да познаете дали една покана е лазерно изрязана или имитация, е да погледнете странично ръбчетата, там където има изрязани орнаменти. Лазерът изрязва материалите с изгаряне, затова ръбчетата винаги са с характерен тъмен цвят, който се вижда, ако се погледне странично. Ако ръбчето е бяло или с цвета на картона, значи поканата е всичко друго, но не и рязана на лазер.

Оригиналните лазерно изрязани покани са уникати, които имат истинска стойност и са правени с много труд и творческа мисъл. Сечените с щанца покани са конфекция, която се тиражира в огромен брой.

Изборът на покани е много важен, защото отразява вашите идеи, креативност и вкус към живота като бъдещо семейство. Вие избирате дали ще потърсите нещо истинско, което да отразява идеите и мечтите ви, или ще си купите имитация, само защото е евтина.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с дантела | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!