подаръци за гостите на сватбата,

магнити от дърво и стъкло

 Сватбени магнити - орхидея от стъкло
Сватбен магнит от акрилно стъкло във форма на орхидея в лилави цветове. Имената на младоженците и датата на сватбата са включени в дизайна. Подарък, който гостите харесват и ще искат да запазят!

Сватбените магнити са интересен и забавен подарък, на който гостите ще се зарадват искрено.

Могат да се изработят от акрилно стъкло или дърво.

Още идеи за магнити от дърво можете да видите на страницата СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ ОТ ДЪРВО

Магнитите могат да се изработет в най-различни форми и размери.

Изработваме и магнити по дизайн на младоженците.

Магнитите от стъкло могат да бъдат със снимка на бъдещите младоженци.

Ако искате уникален подарък, с който да впечатлите и зарадвате гостите си - ние можем да Ви помогнем да реализирате идеите си.

 Сватбени магнити от гравирано дърво
Магнити от гравирано дърво - чудесни сувенири, подарък от младоженците за гостите. Младоженецът е ловец, затова магнитите са с гравюри на диви животни.
 Сватбени магнити от дърво във форма на сърце
Сватбен подарък за гостите - магнит от дърво с гравирани клони с листенца и две птички. Иманата на младоженците и датата на сватбата също е гравирана на магнита, който е изрязан във форма на сърце.
 Сватбен магнит - сърце от две части
Магнит - сърце от две части, които се събират и образуват цяло сърце. Интересна и забавна идея.
 Сватбени магнити - забавни младоженци
Усмихнати младоженци, нарисувани забавно и весело. Дизайнът ни беше изпратен от младоженците.
 Сватбен магнит - лилия от стъкло
Магнит от акрилно стъкло във форма на лилия. Много красив и необичаен подарък за гостите на сватбата. Особено подходящ ако поканите и украсата са на тема Лилии.
 Сватбени подаръци - магнити от дърво
Още един много оригинален магнит, с дизайн, изпратен от младоженците. Първите им букви - Д и Н образуват сърце, което се повтаря и се получава много необичайна форма. Със сигурност има много скрита символика в този дизайн. А ние можем да го изработим в различни размери - според бюджета на младоженците.
 Сватбен подарък - магнит с портрет на нладоженците
Магнит с портрета на младоженците. Портретът ни беше изпратен от младоженците, а ние им изработихме красиви пъстроцветни магнити от стъкло. Сватбата се състоя в Германия и гостите са останали много впечатлени от магнитите.
 Сватбени магнити - детелинки от стъкло
Магнити във форма на детелинки със златни сватбени халки. Младоженците си избраха по-светлия дизайн. Хубавото на магнитите от стъкло е, че могат да бъдат във всякакви цветове и форми, а на тях винаги има и имената на младоженците и датата на сватбата.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени подаръци - магнити | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!