подаръци за гостите на сватбата,

изработени от ажурно изрязано дърво и гравирани с имената на младоженците и датата на сватбата!

сватбени подаръци за гостите - лилии от дърво
Сватбен подарък за гостите - лилия от дърво, с гравирани имената на младоженците и датата на сватбата. Лилиите имат магнити и могат да се използват както за сувенир, така и за магнит. Това са оригинални и много красиви подаръци.

Подаръците от ажурно изрязано дърво са много красиви и оригинални.

Понеже се изработват специално, те могат да бъдат с форма, подходяща за темата на сватбата.

Имената на младоженците се гравират лазерно на самия сувенир.

Получават се уникални сувенири, които са различни и оригинални.

Още идеи за магнити от дърво можете да видите на страницата СВАТБЕНИ МАГНИТИ.

 Сватбена магнит - сърце от две части
Много оригинален подарък за гостите на сватбата - магнит - сърце от две части. На едната част има забавна фигурка на младоженец, а на другата част - усмихната булка. Двете части са отделни магнити, които като се съберат, образуват едно цяло сърце. Много подходящ подарък, ако повечето Ви гости са семейни - едната половинка давате на съпруга, а другата половинка - на съпругата. За тези, които са все още необвързани, можете да поръчате цели сърца.
 Сватбен медальон от дърво
Сватбен подарък за гостите - ароматен медальон от ажурно изрязано дърво. Медальонът е във форма на сърце, в което е вградено клонче цветя. Имената на младоженците и датата на сватбата са лазерно гравирани върху дървото. Ароматът на медальона може да бъде борова гора, ванилия, океански бриз, люляк... Изборът е по желание на младоженците.
Сватбен подарък - лебеди от дърво
Подарък - лебеди в сърце от ажурно изрязано дърво.
 Сватбен подарък - лебеди от дърво
Подарък - лебед от дърво с гравирани имена на младоженците.
Сватбена магнит - сърце от две части
 Сватбена подаръци - свещи ябълки
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени подаръци от дърво | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!