СВАТБЕНИ ПОКАНИ - лазерно изрязана пеперуда

Дизайнерска покана по проект на младоженците

Сватбена покана с лазерно изрязана пеперуда по идея на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана - лазерно изрязана пеперуда от нежно розов перлен картон. Пликът е от бял перлен картон с красив флорален релеф и ръчно вързана панделка. Най-интересното в самия плик е отворът, който образува сърце. Дизайнът е по макет, направен от младоженците Деляна и Божидар от Стара Загора. На снимката е и кутията за специалната покана за кумовете.

Изключително много харесваме работата си! Харесваме я не само, защото сме заобиколени с красиви неща, а и защото тя ни дава възможност да се срещаме с много талантливи и креативни млади хора, които имат красиви мечти, необикновени идеи и безкрайна позитивна енергия.

Бихме искали да разкажем за част от хубавите емоции и уникалните нови неща, които създадохме заедно с нашите булки и младоженци.

Пеперудено вълшебство.

Деляна и Божидар ни спечелиха още преди да се видим, като ни изпратиха снимка на макета на сватбената си покана, който сами си бяха изработили. Поканата беше във форма на пеперуда, което само по себе си е много оригинално. Пликът, в който се поставяше пеперудата също беше необикновен- отворът имаше много нестандартно изрязване, което образуваше сърце – дизайн, който до тогава не бяхме виждали.

Идеите страшно ни харесаха и след няколко междинни етапа, се получи необикновено красива покана с наистина уникален дизайн. Покана, която предизвиква така желаният WOW ефект!

Помня, че булката се обади по телефона, след като беше получила мострата и просто не можеше да говори от вълнение, толкова беше щастлива.

 Сватбена етикети във форма на пеперуди. Студио Лейсис
Сватбени етикети във форма на пеперуда, с ажурни отвори по крилата. Уникален дизайн, създаден специано по проект на младоженците.

И понеже за късмет Деляна и Божидар са от Стара Загора, ние имахме възможността да се срещнем с тях лично.

Те дойдоха в нашето студио усмихнати, лъчезарни, преливащи от идеи и емоции, истински влюбени бъдещи младоженци.

Деляна абсолютно точно си беше избрала пеперудите за тема на сватбата – самата тя притежава тази неуловима грация, изящно излъчване и финес, които са толкова характерни за пеперудите. Освен това е и безкрайно романтична мечтателка с много красива усмивка.

Божидар се оказа рядко срещана комбинация от човек, който е здраво стъпил на земята и има много реална преценка за живота и нещата и в същото време е изключително талантлив творец и креативна личност.

Бяха много интересни как Деляна, гледайки мечтателно, казва: „Бих искала да имам златна пеперуда, на която да са закачени сватбените ни халки” и Божидар хваща лист и химикал и почва да чертае – и само след минути пеперудата се появява, начертана до най-малкия детайл.

Деляна казва: „Искам етикетите за бутилките да са във форма на пеперуди” и Божидар ми подава лист, на който е начертан етикета, с размерите, с дизайна, това момче е родено за дизайнер.

Отделно, докато обясняваше как ще бъдат етикетите, взе поканата и я сложи на шишето, което те си носеха. Ажурните отвори в крилата се откроиха много красиво на тъмното шише и така стигнахме до идеята да създадем първите ажурни етикети в историята. След срещата търсих в Интернет ажурни етикети – има безброй много етикети в безброй различни форми, но няма ажурни такива.

Деляна си пожела в украсата на сватбената арка да има големи златни пеперуди с техните букви – Д и Б и разбира се, получи тези пеперуди.

Подаръците за гостите бяха магнити от акрилно стъкло във форма на пеперуди, пеперуди бяха накацали по таблото с разпределението на гостите, дори номерата на масите бяха пеперуди.

Мислех си, че ако Деляна си пожелае да полети на сватбения си ден, то Божидар ще хване лист и химикал и ще начертае летателен уред, с който да сбъдне мечтата й. Сякаш нямаше невъзможно за него желание и всичко му се получаваше с впечатляваща лекота.

Те двамата бяха толкова позитивни, емоционални и вдъхновяващи, че не спираха да се смеят и да се шегуват, докато чертаеха и даваха форма на мечтите си.

Те ни предадоха тази емоция, тази хубава енергия, заразиха ни с ентусиазма си и ние с наистина голямо желание се заехме с реализирането на техните мечти.

В крайна сметка се получиха наистина уникални неща и с голямо нетърпение очакваме професионалните снимки от сватбата, за да можем да споделим със света още късчета от техния най-красив ден, късчета от чудото, което всъщност се нарича ЛЮБОВ!

Ритуални свещи с розови панделки | Лейсис
Ритуалните свещи са с имената на младоженците, розови пеперуди, розови панделки и блестящи брошки.
Сватбени табели - пеперуди | Лейсис
Табелки за шаферките - розова и синя пеперуда с надписи БУЛКА и МЛАДОЖЕНЕЦ.
Номера за маса - пеперуди | Лейсис
Номерата за масите са също розови пеперуди.
Табло за разпределение на гостите | Лейсис
Табло за разпределение на гостите - имената за всяка маса са напечатани на пеперуда с формата на сватбената покана.

Ето какво ни написа Деляна във Фейсбук след публикуване на страницата им:

Отзив за студио Лейсис

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

покана - пеперуда | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!