Сватбени свещи с имената на младоженците

Красиви сватбени свещи, надписани с имената на булката и младоженеца и датата на сватбеното тържество

Сватбени свещи с позлатени имена на младоженците
Сватбен свещи за ритуала на Светото венчание, с ПОЗЛАТЕНИ имена на младоженците и блестяща златна дантела. Свещите са декорирани със сатенени и златни панделки и брошки. Ритуалните свещи са изключитено луксозни и красиви. Още снимки можете да разгледате на страницата ни Ритуални свещи с позлатени надписи.

РИТУАЛНИ СВЕЩИ за сватба с имената на младоженците

Сватбените свещи са част от тайнството на Светото венчание. Красивите свещи допринасят за блясъка на ритуала в църковния храм. Също така, техният избор е много важен, защото ще ги има на голяма част от сватбените снимки в църквата.

В Студио Лейсис можем да отпечатаме на свещите имената на булката и младоженеца, както и датата на сватбата, като дори можем да посребрим или позлатим надписите с имената и декорацията.

Ритуалните свещи могат да се декорират с различни по цветове и тема мотиви. Дали ще изберете красива дантела, нежни винтидж божури или декорация на друга тема - всичко е по идея и избор на младоженците.

Сватбените свещи стават толкова красиви, че дори не е необходима допълнителна украса с панделки и други елементи. Ако не желаете допълнителна украса, то на свещите могат да се напечатат само имената и датата, а украсата да се добави допълнително от Вас или Вашата сватбена агенция.

Сватбените свещи, които изработваме в студио Лейсис, имат много нежен и фин аромат.

Сватбени свещи за Свето венчание с имената на младоженците и цветя

 sватбени свещи за ритуала Свето Венчание с уникални цветя
Сватбени свещи за ритуала Свето Венчание с уникални цветя. Изображениетъо с цветята ни беше изпратено от младоженците, за да изработим свещите в хармония със сватбената покана и сватбената декорация. Получиха се уникални и много ефектни сватбени свещи.
сватбени свещи с гравирани имена на младоженците
Сватбени свещи с цветята от сватбената покана - не само е възможно, а се получава и изключително красиво. Имената на младоженците са гравирани с металик в цвят Розово злато. Панделките са също в тон с останалите нюанси.
сватбени свещи с цветя в прасковено
Винтидж божури в нежни прасковени нюанси украсят тези ефектни сватбени ритуални свещи. Панделките са бели, но могат да бъдат също шампанско, екрю и дори прасковено. Всяка цветова комбинация си има своето очарование.
сватбени свещи с имета на младоженците в зелено и златно
Сватбените ритуални свещи могат да бъдат украсени и с нежен принт от листа, които деликатно допълва изящния шрифт, с който са изписани имената на младоженците. Свещите, книгата за пожелания и кутията за пари могат да се изработят в един хармоничен стил.
 Ритуални свещи с лилава дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени ритуални свещи с лилава дантела, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи за сватба с рози, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с рози, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. Свещите имат допълнителна украса от разкошни сатенени панделки и бляскаво бижу.
 Ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с дантела в златисто, имената на младоженците и датата на сватбата. Свещите са изключително красиви дори без допълнителна украса.
 Ритуални свещи с божури, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени свещи за с божури, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи за сватба със слънчогледи, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Свещи за сватба със слънчогледи, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи с имената на младоженците и кумовете. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с имената на младоженците, както и свещи с имената на кума и кумата.
 Ритуални свещи за сватба по дизайн на младоженците. | Студио Лейсис
Сватбени свещи по дизайн на младоженците - самите младоженци ни изпратиха картинката с цветята, която ние после отпечатахме на свещите.
 Ритуални свещи за сватба със сребърни имена на младоженците и дата на сватбата. | Студио Лейсис
Уникална нова технология ни позволява да изработваме ритуални свеши със сребърни имена на младоженците. Освен сребро, свещите могат да са със златни надписи, пепел от рози и тъмносиньо.
 Ритуални свещи за младоженците и кумовете, с имената и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени ритуални свещи с дантела в цвят Розово злато, имената на младоженците, имената на кумовете и датата на сватбата. Фотограф Никола Тошков.
 Ритуални свещи за сватба розово злато, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба - снимка от ритуала на Светото венчание на Десислава и Пламен - страхотни млади хора, изключително лъчезарни и слънчеви. Фотограф Никола Тошков.
Свещи за подарък на гостите на сватбата. | Студио Лейсис
Освен ритуални свещи, ние изработваме и свещи за подарък на гостите на сватбата с най-различна декорация и форми. Още идеи можете да разгледате на страницата АРОМАТНИ СВЕЩИ ЗА ПОДАРЪК НА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА
 Ритуални свещи за сватба розово злато, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Свещите за подарък на гостите на сватбеното тържество могат да са във форма на цветя - орхидеи, лилии, рози, далии, детелинки... Част от моделите можете да разгледате на страницата ПЛАВАЩИ СВЕЩИ - ЦВЕТЯ

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поръчката си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!