РИТУАЛНИ СВЕЩИ за сватбеното тържество

Красиви ритуални свещи с имената на младоженците и датата на сватбата

Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбени свещи за ритуала на светото венчание, с имената на младоженците и датата на сватбата. Свещите са декорирани с нежен принт на дантела в лилаво. Ритуални свещи са изключитено красиви.

Ритуалните свещи са част от тайнството на Светото венчание. Красивите свещи допринасят за блясъка на ритуала и на цялото сватбено тържество. Също така, техният избор е много важен, защото ще ги има на голяма част от сватбените снимки в църквата.

Ритуалните свещи могат да се декорират с различни по цветове и тема мотиви. Дали ще изберете красива дантела, нежни винтидж божури или искате да имате детелинки за късмет - всичко е по идея и избор на младоженците.

Ритуалните свещи стават толкова красиви, че дори не е необходима допълнителна украса с панделки и други елементи. Ако все пак желаете допълнителна украса, то на свещите могат да се напечатат само имената и датата, а украсата да се добави допълнително.

Ритуалните свещи, които изработваме в студио Лейсис имат много нежен и фин аромат.

 Ритуални свещи с лилава дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени ритуални свещи с лилава дантела, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи за сватба с рози, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с рози, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Сватбени ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. Свещите имат допълнителна украса от разкошни сатенени панделки и бляскав бижу.
 Ритуални свещи със златиста дантела, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с дантела в златисто, имената на младоженците и датата на сватбата. Свещите са изключително красиви дори без допълнителна украса.
 Ритуални свещи с божури, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба с божури, имената на младоженците и датата на сватбата.
 Ритуални свещи за сватба със слънчогледи, имената на младоженците и датата на сватбата. | Студио Лейсис
Ритуални свещи за сватба със слънчогледи, имената на младоженците и датата на сватбата.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

ритуални свещи за сватба | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поръчката си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!