изработка на коледни СВЕЩИ С ФИРМЕНО ЛОГО. Видове коледни свещи и начини на опаковане.

Рекламна свещ с позлатено лого
Коледна рекламна свещ с Дядо Коледа и чувалът с подаръци - подарявате едновременно картичка, свещ и ароматно настроение.

Ароматните свещи с лого са идеален подарък за Коледните празници за клиенти, партньори и служители.Коледата не може да е същата без магията на тяхното очарование.

От 2008 година основната дейност на нашата фирма е производство на ароматни рекламни свещи с фирмено лого.

Можем да предложи голямо разнообразие от ароматни коледни рекламни свещи. Можете да избирате между различни форми, размери, цветове и аромати…

Начините на брандиране до голяма степен зависят от логото на Вашата фирма - според сложността на Вашето лого, ние ще Ви предложим технологично възможните модели, от които ще можете да си изберете.

Всички свещи се опаковат ръчно, като опаковката може да е по Ваш избор - най-красиви се получават с целофан и сатенена панделка, но също така могат да бъдат в кутия, ако размерът не е много голям.

Коледа е такъв прекрасен празник, а свещите са неделима част от него, като допълват коледната атмосфера със светлината и аромата си. Ето защо те са идеален избор за рекламен фирмен подарък за Коледа

Коледни рекламни свещи с шевица
Коледни свещи с шевица и пожелание - красиви, ароматни, български! Добавете логото на Вашата фирма и получавате подаръци, които с гордост може да подарите на български и чуждестранни клиенти и партньори. Можем да Ви изработим ароматни свещи с шевици и носии по Ваш дизайн или по Ваша идея.
Коледни рекламни свещи с коледно изображение
Коледни рекламни свещи с коледно изображение - зимен пейзаж, елени, снежнен човек или птичка в снега - на свещта може да се отпечата дизайн по Ваша идея или Ваш проект. Получавате подаръци, които са аромани свещи и картички едновременно. Подаръци, на които Вашите клиенти ще се зарадават искарено.

Производство на коледни свещи с лого

коледни свещи с лого на Societe Generale Експресбанк
Най-оригиналните коледни свещи са във формата на самото фирмено лого, както на тази страхотна свещ на Societe Generale Експресбанк. Изключително оригинална и стилна ароматна свещ.
коледни свещи с лого
Коледните свещи могат да бъдат цилиндричи с пълноцветен печат на фирменото лого. Могат да се добавят коледни елементи като снежинки, дядо Коледа, коледни елхи, както и празнично текстово пожелание.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Ароматните свещи за коледен подарък
могат да бъдат и в кубична или правоъгълна форма. Отново на тях пълноцветно е отпечатано логото, с красива коледна картинка - като коледна картичка.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого
Опаковането на коледните свещи най-често е с целофан или с целофан и сатенена панделка. Панделките върху брандираните свещи са много красиви и допринасят за празничния вид на подаръка.
коледни рекламни свещи в кутия
Опаковката на коледните свещи може да бъде кутия, изработена от луксозен перлен картон. Кутиите също се изработват в нашата фирма и съответстват на размерите на избраната от Вас коледна свещ..
коледни рекламни свещи с лого на фирма
Коледна свещ тип "Свещник" с цветен пълнеж. Свещите са изработени изцяло от восък, логото е с пълноцветен печат. Много ефектни и красиви коледни свещи.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Свещите за коледен подарък могат да бъдат на поставка от дърво или акрилно стъкло. На поставките от дърво може да се гравира текст или празнично пожелание.
коледна ароматна рекламна свещ с со фирмено лого
Коледните свещи с вградена плоча, на която е гравирано фирменото лого. При тези стилни свещи самата плоча може да бъде в най-различна форма - дори с формата на коледен подарък. Освен логото, на плочата може да има и сайта на фирмата.

СИ ДИ ЕМ ООД е производител на ароматни рекламни свещи, брандирани с фирмено лого. Разработихме уникални технологии, които ни позволяват да брандираме коледни рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат във фирмата и ние гарантираме за качеството им.

Разгледайте още интересни идеи за коледни ароматни свещи с лого.

ПРОИЗВОДСТВО НА КОЛЕДНИ СВЕЩИ С ЛОГО

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламната коледна свещ с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777