Рекламни свещи - брандирани свещи, свещи с лого, свещи с печат, ароматни свещи

Ароматни свещи, брандирани с логото на Вашата фирма - уникален рекламен подарък! Рекламните свещи могат да бъдат изработени в различни цветове и аромати. Ние предлагаме най-голямото разнообразие от начини за брандиране на различни по форма и размери свещи, защото това е основната дейност на фирма СИ ДИ ЕМ ООД. Свещите се произвеждат в нашата фирма от най-висококачествени суровини и ние гарантираме за качеството на рекламните свещи, които изработваме. Фирма СИ ДИ ЕМ ООД е български производител на рекламни ароматни свещи повече от десет години. Благодарим на нашите клиенти, които продължават да ни поставят нови и интересни предизвикателства за изработката на най-оригиналните, стилни и уникални рекламни свещи.

Рекламни свещи, брандирани свещи с лого, свещи с печат на лого

коледни свещи с лого
Рекламните свещи могат да бъдат цилиндричи с пълноцветен печат на фирменото лого. Могат да се добавят декоративни елементи като тази толкова приличаща на българска шевица, поръчана от румънската фирма OMV Petrom.
коледни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Ароматните свещи за рекламен подарък могат да бъдат изработени в различни диаметри и височини. Те се брандират с фирменото лого, като може да се добави красиво, тематично избрано пълноцветно изображение.
ароматна рекламна свещ с пълноцветно лого
Предимството на рекламните свещи, брандирани с пълноцветен печат на фирмено лого е, че няма значение колко сложно е самото лого. Лесно се добавя текст и изображения, а свещта става цветна и красива.
коледни свещи с лого на Societe Generale Експресбанк
Едни от най-оригиналните рекламни свещи са във формата на самото фирмено лого, както на тази уникална свещ на Societe Generale Експресбанк. Но, разбира се, не всяко лого е възможно да бъде излято като свещ.
коледни рекламни свещи в кутия
Когато логото е прекалено сложно, за да бъде отлято, може да се излее свещ във форма на предмет, свързан с дейността на фирмата - като тази уникална свещ във форма на хапче. Логото на фирма Биомеда е релефно отлято, както и релефен надпис "Весела Коледа"
коледни рекламни свещи с лого на фирма
Рекламна свещ, брандирана с две вградени гравирани плочи в златно. На едната плоча е гравирано логото, а на другата - текст. Много ефектни и красиви рекламни свещи.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Свещите за рекламен подарък могат да бъдат брандирани и с лого, съставено от отделни букви. Това е много сложен процес, но се получават изключително оригинални рекламни свещи.
коледна ароматна рекламна свещ с со фирмено лого
Брандирани свещи с вградена плоча, на която е гравирано фирменото лого. При тези стилни свещи самата плоча може да бъде в най-различна форма. Освен логото, на плочата може да има и сайта на фирмата.

СИ ДИ ЕМ ООД е производител на ароматни рекламни свещи, брандирани с фирмено лого. Разработихме уникални технологии, които ни позволяват да брандираме рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат във фирмата и ние гарантираме за качеството им. Освен свещи с Вашето лого, ние Ви предлагаме и възможността да си поръчате при нас изработка на най-различни фирмени и промоционални подаръци - коледни фирмени картички, свещници, ароматизатори, ключодържатели, магнити или сувенири по Ваша идея.

Производство на рекламни свещи с лого за фирмени подаръци, промоции и реклама.

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламните свещи с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777