Уникални сватбени покани със слънчогледи

Дизайнерски покани със слънчоглед и лазерно изрязан монограм на младоженците

Сватбена покана със слънчоглед в жълто. Студио Лейсис
Сватбена покана със слънчогледи - изработена е от бял перлен картон, с релефна жълта вложка, ажурно изрязани инициали на младоженците - Октай и Лейля и красив слънчоглед. Панделката е нежна органза, която не се отвързва, а в поканата има допълнителен перлен лист, на който е напечатан текста.

Сватбени покани със слънчогледи - за слъчева и пълна с живот и настроение сватба.

Поканите са изработени специално за сватбата на Октай и Лейля. Когато г-н Пат ни се обади с желанието да му изработим покана със слънчогледи, звучеше толкова възпитано и приятно по телефона, че веднага се съгласихме!

Поканите, които му предложихме бяха два модела, от които младоженците си избраха по-романтичния. Особено трудна беше изработката на самите слънчогледи, които красят поканите, но в крайна сметка се получиха много хубави и елегантни покани.

Освен поканите, ние изработихме и сватбените подаръци за гостите, както и етикетите за бутилките със сватбена ракия.

Слънчогледът е цвете, което винаги е обърнато към слънчето. Той е символ на светлина и топлина - това, което всички търсим в отношенията помежду си.

Пожелаваме на Октай и Лейля, така, както винаги слънчогледът не отделя цвета си от слънчевите лъчи, така и те двамата да са винаги свързани помежду си в хармония, любов и разбирателство. Нека всеки е Слънцето за другия и обичта и взаимното им доверие и уважение да изградят здраво и щастливо семейство!

 сватбени покани и сватбени подаръци със слънчогледи. Студио Лейсис
Тези снимки ни бяха изпратени от младоженците - виждат се красивите покани, сватбените подаръци - свещи-слънчогледи с картичките и етикета със слънчогледите. Останалата част от украсата не е наша, но е много хубава. Бутониерите също не са наша изработка, но са много слънчеви и оригинални.
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Октай и Лейля - младоженците с най-слъчевата и красива сватба за 2014 година. Те превърнаха сватбеното си тържество в уникално и запомнящо се събитие, гостите на което ще го помнят завинаги! Пожелаваме им да запазят слънчевото настроение и топлината на този незабравим ден през целия си бъдещ щастлив семеен живот!
Подаръци за гостите - свещи - слънчогледи | студио Лейсис
Сватбените подаръци за гостите са също слънчогледи - ароматни свещи в слънчеви цветове. Опаковахме ги в целофан, с красива картичка с имената на младоженците.
Сватбена покана със слънчоглед, класическа | студио Лейсис
Това е класическият модел сватбена покана с слънчоглед, който предложихме на младоженците. Слънчогледът закопчава поканата, а от двете му страни са изписани имената на младоженците.
сватбени етикети със слънчогледи | Лейсис
Това са предложенията за дизайн на сватбените етикети - младоженците си избраха етикета със слънчогледите. Самите етикети бяха напечатани на перлена бяла самозалепваща хартия и станаха много красиви. Всеки детайл има значение, когато искаш да имаш приказна сватба!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
На страницата "За сватбата" на студио Лейсис можете да намерите много интересни идеи, мнения на експерти, сватбени албуми на младоженци, мнения на наши клиенти, идеи за сватбена декорация и цветове на сватбата

покани със слънчогледи | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!