"СИ ДИ ЕМ" ЕООД

гр. Гурково 6199

ул. "Отец Паисий" 57

0889 341 432

детелинки

Пишете ни:

office@cdmbg.com

officecdm@yahoo.com
 


Уникални сватбени покани с есенни листа

НАЧАЛО - СИ ДИ ЕМ ООД >За Вашата сватба - студио "Лейсис"> Сватбени покани >Есен

За Вашата сватба:

сватбена покана с две есенни листа в оранжево
Сватбената покана с две листа в есенни оранжево-червеникави цветове, с оранжева сатенена панделка и златна мрежичка. Много романтична покана, с красив орнаментален релеф. Картонът може да бъде бял или шампанско.

Сватбени покани за есенна сватба, с есенни акценти, в оранжевата гама и с есенен лист, който да закопчава поканата - това беше заданието, което ни изпратиха Десислава и Андриян от Козлодуй. Понеже си бяха планирали всичко навреме и имаше достатъчно време до сватбата, това ни позволи да им разработим три нови модела покани. Поканите бяха изработени в три стила - класически, модерен и романтика. На сватбената покана, която е в класически стил, от двете страни на листото се изписват имената на младоженците. На поканата, която е в модерен стил, се изрязва ажурно монограм от инициалите им в долния ляв ъгъл. На сватбената покана, която е в по-романтичен стил може да се добави ажурно изрязан монограм в долния десен ъгъл. Картоните, от които са изработени поканите са перлени, френски и италиански. Листата се оформят ръчно, за да наподобяват максимално близо на истински есенни листа. Самите листа могат да бъдат с вид и форма по желание на младоженците. Листата на моделите са изработени от снимка на листо, което булката ни изпрати.

Покана с есенно листо, оранжева | студио Лейсис
Модерен вариант на сватбена покана с есенно листо. Вложката е от релефен перлен картон в оранжево. Релефът представлява есенни листа, много подходящ за есенната тема на поканата. Панделката е от органза, като цветът на самата покана и на панделката може да бъде бял или екрю / шампанско. В долният ляв ъгъл се изрязва ажурен монограм от инициалите на младоженците.

Покана с есенно листо, класическа | студио Лейсис
Това е класическият модел сватбена покана с есенно листо, който предложихме на младоженците. Поканата е изработена от много красив френски перлен картон в оранжево, листото закопчава поканата, а от двете му страни могат да се изпишат имената на младоженците. Моделът е класически, изчистен и много стилен и точно този модел избраха младоженците.

Текст на сватбената покана с есенни листа
Вътрешното оформление на поканата е много красиво, дизайнът с листата ни беше пратен от булката, а ние предложихме четири варианта за шрифт, от които младоженците да си изберат.

есенно листо
Това е снимката на листото, която булката ни изпрати. и на трите модела сватбени покани с есенни листа е използвано точно това листо, разпечатано и изрязано по контур.
Сватбена покана във форма на листо | студио Лейсис
Сватбената покана може да бъде изрязана във форма на листо. Във форма на листо могат да бъдат тейбълкартите с номерата на масите и плейскартите с имената на гостите
Сватбен подарък за гостите - свещ есенно листо | студио Лейсис
Ако темата на сватбата е есен и есенни листа, едно подходящо предложение за подаръци за гостите на сватбата е красива свещ във формата на есенно листо, в цветове по желание на младоженците.

 подаръци за гостите на сватбата - ароматизирани листа от дърво | студио Лейсис
Друг подходящ подарък за гостите на сватбата са ароматизирани листа, изрязани от дърво и гравирани с имената на младоженците и датата на сватбата, които могат да се закачат в кола.

подаръчета за гостите на сватбата - медальони листа от дърво | студио Лейсис
Ароматизираните медальони от дърво могат да са в най-различни форми на листа, както и в размери по желание на младоженците. Ароматът на медальоните също е по избор на булката.
Ето какво ни написа булката:

Здравейте!
Исках да благодаря от свое име, както и от името на половинката ми, на Вас и на целия Ви екип за прекрасните покани и личното отношение, които получихме! Не на последно място благодарим и за милия подарък, който ни изпратихте!
Желаем Ви много здраве и успехи! Всичко най-хубаво! :)
С огромна признателност,
Десислава

И ние сме много признателни на Десислава и Андриян, че ни вдъхновиха за създаването на тези красиви есенни покани, за хубавото отношение и за възможността да им помогнем да осъществят идеите си и да сбъднат мечтите си. Те вложиха мисъл, страст и ни оставиха достатъчно време за творчество и дизайн и затова могат да се похвалят с уникална покана, създадена специално за тях!

     
Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!
сватбени подаръци за гостите | студио Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
Сватбени кутии и бонбониери | студио Лейсис
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с
възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | студио Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
На страницата "За сватбата" на студио Лейсис можете да намерите много интересни идеи, мнения на експерти, сватбени албуми на младоженци, мнения на наши клиенти, идеи за сватбена декорация и цветове на сватбата
 
 
   
   
Сватбени подаръци за
гостите на сватбата
 
 
   
   
Сватбени бонбониери и луксозни кутии
 
 
   
   
Сватбени тейбълкарти и плейскарти  
 
   
   
Уникални дизайнерски сватбени покани на студио "Лейсис":  
 
   
   
Луксозни сватбени покани  
   
   
Сватбени покани с лилия  
   
   
Сватбени покани с лебеди  
   
   
Сватбени покани с орхидеи  
   
   
Сватбени покани с монограм  
   
   
Сватбени покани "Класика"  
   
   
Сватбени покани със снимка  
   
   
Покани свитък/папирус  
   
   
Покани с момина сълза  
   
   
Сватбени покани с теменужки  
   
   
Сватбени покани със слънчогледи  
   
   
Сватбени покани есен/есенни листа  
   
   
Сватбени покани с роза  
   
   
Сватбени покани с пеперуди  
   
   
Сватбени покани с дантела  
   
   
Сватбени покани "Музика"  
   
   
Покани на морска тема  
   
   
Сватбени покани с черешов цвят  
   
   
Сватбени покани с калии  
   
   
Сватбени покани с божур  
   
   
Свабени покани "Целувка"  
   
   
Сватбени покани "Зима"  
   
   
Покани с булка/ булчинска рокля  
   
   
Сватбени покани с гълъби  
   
   
Сватбени покани с 3D цвете  
   
   
Сватбени покани с детелинки  
   
   
Сватбени покани с пауново перо  
   
   
Текстове и шрифрове за сватбени покани  
   
   
Луксозни кутии за сватбени покани  
   
   
 

       

 
 

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

 
 

 

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем
да реализирате мечтите и идеите си!

 

 
 
copyscape 
 
 

СИ ДИ ЕМ ЕООД

 
 

гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел. : 0889 341 432, 0889 833 777

 
 

office@cdmbg.com, officecdm@yahoo.com

 
     
 
| Сватбени подаръци | Сватбени свещи | Сватбени покани || НАЧАЛО - СИ ДИ ЕМ ООД