Луксозни сватбени бонбониери и кутии

Луксозни сватбени бонбониери и кутии за подаръците на гостите на сватбата в цветове и размери по желание на младоженците

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис
Кутия от перлен шоколадова кафяв картон, с ажурно изрязан монограм от инициалите на младоженците.

Студио Лейсис предлага голямо разнообразие от най-различни по размери и форма кутии. Те се изработват от луксозни перлени картони.

Кутиите са много елегантни и красиви. Подходящи са за опаковане на подаръците за гостите на сватбата и може да се изработят в цвят и размер по желание на младоженците.

Предлагаме дори възможност за изработка на специални по форма кутии по Ваша идея.

Ако търсите кутии с определени размери или с определен цвят и форма, то ние можем да Ви ги изработим.

Най-оригиналният елемент на кутията е ажурно изрязаният монограм на младоженците. Така се вижда, че кутиите са бутикови, правени по поръчка и са оригинални лазерно изрязани луксозни опаковки за Вашите специални подаръци за гостите на сватбеното тържество.

кутии с пеперуди за подаръците на гостите на сватбата. Студио Лейсис
Вместо монограма на младоженците, могат да се изрежат пеперуди върху кутиите, в които можете да опаковате подаръците за гостите на Вашата сватба.
кутии за подаръците на гостите с монограм или имената на младоженците. Студио Лейсис
Кутиите за подаръците за гостите на сватбата могат да бъдат с изрязан монограм или изцяло изрязани ажурно имената на младоженците и датата на сватбата.
сватбена бонбониера в бяло, с релеф
Сватбени бонбониери за три шоколадови бонбона, с нежен релеф, цветни панделки и малки картички, на които могат да се напишат имената на младоженците.
Сватбена бонбониера за три бонбона от перлен картон в цвят "резеда"
Сватбена бонбониера за три бонбона от перлен картон в цвят "резеда"
кутия за опаковане на подаръчета за гостите
Бонбониерите могат да се изработят за един, два, три и повече бонбони. Освен бонбони, в кутийките могат да се опаковат малки подаръчета за гостите.
сватбена бонбониера - куфар, Лейсис
Една от най-необичайните и интересни сватбени бонбониери - във формата ма куфарче. За гостите на сватба с тема "пътешествия". Името на всеки гост е напечатано на етикетче във форма на пощенска марка и е залепено на куфарчето. Така кутийката може да се използва и като плейскарта.
сватбена бонбониера -Кутия в лилаво с бели орнаменти.
Кутия в лилаво с бели орнаменти.
сватбена бонбониера триъгълна
Можем да Ви предложим дори триъгълна бонбониера, както и изработка на кутии и сватбени бонбониери по Ваша идея
кутия за опаковане на подаръчета за гостите - сватбена бонбониера столче
Столчетата, както и останалите кутии и бонбониери могат да се използват с три цели - украса на масите, опаковане на подаръците за гостите на сватбата и плейскарти
сватбена бонбониера столче - плейскарта, Лейсис
Столчетата стават и плейскарти - ако към тях се добавят малки картички с името на всеки от гостите на сватбеното тържество.
сватбена бонбониера - сватбена рокля
Кутията във форма на сватбена рокля е много интересна. Подходяща е за опаковане на един бонбон. Може да се изработи с най-различни релефи и да се добави персонализация с имената на младоженците и датата на сватбата.
Сватбена бонбониера - къщичка за птици
Много сладка кутийка, подходяща за гостите на сватба с тема Love Birds - влюбени птичета
кутия за опаковане на подаръчета за гостите
Това е бонбониера с необичайна форма, която може да се декорира допълнително с панделки и декоративни елементи.
сватбена кутия с детелинка, Лейсис
Във всички бонбониери, освен бонбони, могат да се опаковат и малки подаръчета. Можем да изработим всеки от моделите в желаните от младоженците размери.

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
На страницата "За сватбата" на студио Лейсис можете да намерите много интересни идеи, мнения на експерти, сватбени албуми на младоженци, мнения на наши клиенти, идеи за сватбена декорация и цветове на сватбата

СВАТБЕНИ БОНБОНИЕРИ И КУТИИ | студио "лейсис"

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!