"СИ ДИ ЕМ" ЕООД

гр. Гурково 6199

ул. "Отец Паисий" 57

0889 341 432

свещи, сватбени подаръци за гостите, рекламни подаръци, ароматизатори, покани, бижута

СПЕЧЕЛЕТЕ ЗЛАТНА ДЕТЕЛИНKА!

Пишете ни или ни препоръчайте на приятел!

office@cdmbg.com

при нас ще намерите

СВАТБЕНИ ПОКАНИ, ТЕЙБЪЛ КАРТИ

и много свещи

За Вашата сватба:

сватбена покана с пеперуди
Сватбена покана
- желанието на булката беше поканата да е с пеперуди и малинова панделка. Дизайна на поканата е направен изцяло по проект на булката, като най-много ни хареса идеята за малкото прозорче, в което се виждат имената на младожеците. Самите пеперуди са много нежни и красиви и булката поръча отделно големи пеперуди в същия цвят за украса на масите и столовете в залата. Подаръчетата на гостите бяха свещи в малиново с вградена плочка, на която бяха гравирани сребърни пеперуди, имената на младоженците - Искра и Стоян и датата на сватбата.

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност.

Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени.

Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата на Вашата сватба - например пеперуди, рози, лебеди, слънчогледи, гълъби, теменужки, четирилистни детелинки, делфини, сърца... Темата е каквато Вие желаете и каквато смятате, че Ви подхожда най-много.

Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас символ ще бъде изрязан ажурно от луксозен картон.

Надписа със текста на самата покана се отпечатва на вложка, като можете Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти.

Дизайнът на поканата може да се променя и подабрява безплатно, докато се получи така, както Вие желаете.

текст за сватбена покана с пеперуди
Този изящен и много стилен дизайн на текста на поканата ни беше изпратен в завършен вид от булката. Ако нямате възможност да ни изпратите готови дизайни, ние с удоволствие ще разработим и ще Ви предложим варианти с различни шрифтове, цветове и декоративни елементи. Цветът на хартията за вложката може да бъде бял, прасковен, бледорозов или светло син.

Булката Искра и шаферки
Това е снимка от пеперудено-малиновата сватба на Искра и Стоян. Искра работи в рекламна агенция Number One и наистина е истински професионалист в работата си. Благодарение на нейната креативност и перфекционизъм се получиха много красиви покани и подаръчета. Нейна са и идеите за големи свещи, на които вградихме имената им, както и за кутийка за бонбони с пеперуда.
Булката Виолета и младоженеца Мариян
Това са Виолета и Мариян. Те също могат да се похвалят с уникална сватбена покана, въпреки, че и тяхната тема е пеперуди. Етикетчетата към техните подаръчета за гостите също бяха във форма на пеперуди, пеперуди бяха кацнали и на бутилките с вино, надписани както следва: "Бяло вино- за пьрвата годишнина!", "Розе- за раждане на детето" и "Червено вино- за 15-та годишнина!". Пожелаваме им да си ги изпият, когато им дойде времето, заедно в любов и разбирателство!
сватбена покана с пеперуди
Поканата за сватбата на Виолета и Мариян. Поканата е изработена от луксозен сребрист картон, с прасковена на цвят вложка. Панделката е от снежнобяла органза. Надписът ПОКАНА е ажурно изрязан в сребристия картон. Отворите, през които минава панделката са във формата на малки сърчица. Текстът на самата покана беше направен с три различни декоративни шрифта и различни графични елементи, от които булката си избра варианта, който най-много й хареса.

етикетче за подаръчетата за гостите на сватбата
Това са етикетчетата към подаръчетата за гостите на сватбата на Виолета и Мариян. Етикетчетата са във формата на пеперуда, която е същата като на тяхната покана. Пеперудата е ажурно изрязана от перлен картон, а имената на младоженците са изписани на крилете й. Тези малки пеперудки после могат да се залепят в албума със снимките.

сватбена покана с сребърна пеперуда
Пеперудите символизират преминаването от тъмнина към светлина. Затворена в пашкула си, пеперудата се бори за своята свобода. По време на тази борба тя развива силата, необходима за полет. И се превръща в ефирно създание, символ на изящество и красота. За булката, която съчетава борбен дух с нежна и романтична душа.
сватбена покана с влюбени лебеди
Сватбената покана на Ралица и Мартин - те си избраха варианта с бялата вложка. Панделката е от бял сатен, а външната част е от луксозен сребист картон.
сватбена покана с влюбени лебеди
Въпреки, че имахме разработена покана с ажурно изрязана роза, Ралица пожела тя да ни изпрати розата, която иска. Това е нейната роза, а готовата покана е на снимката в ляво.
оригинална свещ - сватбена покана
Първо място в класацията за най-необичайни сватбени покани: свещ - покана. Този абсолютно нестандартен начин избраха Мариела и Иван от София, за да поканят родителите и кумовете си. Не знаем дали има други младоженци в целия свят, които да са имали такива покани. В писмото, което ни прати Мариела пишеше, че са направили голям фурор. И наистина родителите им с право могат да се гордеят, че децата им са толкова креативни и нестандартно мислещи личности!
сватбена покана гравирана върху дърво
Още едно първо място в класацията за най-необичайни сватбени покани-покана от гравирано дърво. Това е идеята на Петя Григорова от София, която е абсолютно оригинална и нестандартна. На снимката е варианта, в който медальоните могат да се вадят от поканата. В крайна сметка булката реши поканите да са цели, а медальоните да ги направим отделно със стойки. Тя ни изпрати и списък с крилати фрази, които гравирахме по една на всеки медальон.

сватбена покана с влюбени лебедиСватбена покана - желанието на булката беше поканата да е с роза, като тя подбра и цветовете. Розата е изрязана ажурно от розов картон, а вътрешната вложка е в много блед пастелен цвят. Двете части са съединени с розова сатенена панделка. Подаръчетата за гостите на сватбата бяха гравирани медальони с монограма на младоженците, като булката пожела медальоните да бъдат напоени с аромат и да бъдат вързани с ластиче, за да могат да се закачат като ароматизатор в колата или у дома.

тейбъл кардс
Тейбъл картички, картички с имената на гостите, картички за пожелания - всичко, което смятате за необходимо, за да бъде Вашата сватба перфектна.
сватбена декорация - пеперуда
Сватбена декорация - пеперуди, които могат да се поставят върху чашите на гостите, по масата или по столовете.
тейбъл карти с пеперуда
Тейбъл картичка с пеперуда - на тази картичка може да е написан номера на масата или името на госта на сватбата.
сватбена покана с влюбени лебеди
Тейбъл карта или да го кажем на български - картичка с номера на масата. Темата е слънчогледи, но може да бъде всякаква по Ваш избор и желание.
сватбена покана с влюбени лебеди
Втори вариант на тейбъл картичката със слънчогледите. Булката хареса първия вариант, на който листата на слънчогледа са изрязани в самата картичка - снимката в ляво.
картичка за името на госта на сватбата
Картичка за името на госта на сватбата, която се поставя на масата, където той ще бъде по време на сватбата. Получи се изключително изящен силует на стойката, като самата картичка може да бъде в различна форма - в случая е пеперуда. Стойката е в цвят бургунди, а картичката е от луксозен сребрист или перлен картон.

картичка за името на госта на сватбата
Тук картичката е във формата на гълъб. Имената може да се напечатат, но много по-модерно е в момента да се надпишат на ръка, защото това показва лично внимание. Освен това ако се надписват ръчно няма да се тревожите ако някой не дойде - просто ги надписвате в последния момент, когато списъка с гостите е потвърден.

сватбени покани
Освен, че можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, има още едно много важно основание да ни се обадите – ние сме ПРОИЗВОДИТЕЛИ. Свържете се с нас и получавате цени на производител!!!

Свещи за влюбени

Уникални сватбени покани
по Ваша идея
Свещи и сувенири за Великден
Сватбени свещи с Вашия
монограм
Поставки за свещи и нестандартни свещници
Сватбени подаръци за
гостите на сватбата
Декоративни свещи
Участвайте в конкурсите за сватбени снимки Свещи с вградено фирмено лого
Идеи за цветовете на сватбата Свещи за ароматерапия
Как се изработва дизайна на Вашите подаръчета Свещи за сватбена декорация и подаръчета
Мнения на експерти Свещи за Коледа

Рекламни подаръци:

Свещи в стъклена чаша
Свещи с вградено лого Свещи "Лъки" с късмет!
Ароматизатори с лого
Свещници с лого Плаващи свещи - цветя
Рекламни сувенири Високи свещи

Подаръци за любими хора

Свещи "Зодиак"
Подарък-ПОРТРЕТ Свещи с тракийски мотиви
Горещо обяснение в любов Свещи - фенери
Подаръци за Вашите деца

Декоративни свещи

ИНТЕРЕСНО:
Свещници и поставки за свещи На кафе с Гала
Интериорни свещи  
Рекламни свещи с вградено лого Най-необичайните, най-интересните, най-оригиналните и най-креативните идеи на наши клиенти
Ароматерапевтични свещи
Сватбени свещи
Коледни свещи
Свещи за Великден  
Свещи в чаша Мнения на наши клиенти
Свещи "Лъки" - с късмет!  
Плаващи свещи Списания
Пиларни свещи  
Зодиакални свещи ТАЙНИ НА
АРОМАТЕРАПИЯТА
Проверете кои са ароматите и цветовете
на Вашата зодия
Свещи за градината
Фенерни свещи
Свещи против комари
Тракийски свещи  
Ръчно рисувани свещи  

Ароматизатори

 
Ароматизатори за кола  
Ароматизатори "Природа"  
Луксозни ароматизатори  
Ароматни медальони  
Бижута от екоматериали:  
Колекция бижута от дърво  
Колекция бижута от акрил  
Икони  
Изделия за декориране с декупажна техника  
Материали за декорация на картички и покани  
   
Офис аксесоари  
Визитници  
Поставки за телефони  
Поставки за нотни бележки  
Поставки и дисплеи, кутии  
Изкуството на ретуша  
КАРТА НА САЙТА  
   
   
 

Поканите за сватбата са един от най-важните елементи в подготовката на сватбеното тържество. И понеже всяка сватба е специална и неповторима, булката и младоженеца заслужават специални покани, направени само и единствено за тях. Просто трябва да решите какво е нещото, което най-точно символизира Вашата любов - сърце, лебед, огън, четирилистна детелина, роза, теменужка или някакво друго цвете, птица, предмет - всичко, което Ви навява хубави спомени и Ви отличава. Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас символ ще бъде изрязан ажурно и през отворите ще се вижда цвета на вътрешната вложка. Поканата може да има нестандартна форма и размери. Надписа с текста на самата покана се отпечатва от вътрешната страна на вложката, като можете Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Крайния резултат - една уникална и само Ваша покана, луксозна и стилна по одобрен от Вас дизайн.

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се произвежда на място в желаните от Вас цветове, форми, аромати и размери, с желаните от Вас надписи, символи, логота и текст. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се и ще направим всичко възможно да останете доволни!

 
     
 

СИ ДИ ЕМ ЕООД

 
 

гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел. : 0889 341 432, 0889 833 777

 
 

office@cdmbg.com, officecdm@yahoo.com

 
     
 
Декоративни свещи | Сватбени подаръци | Сватбени свещи | Сватбени покани | Материали за
сватбена декорация
| Рекламни подаръци | Реклама или антиреклама? | Офис аксесоари
Подаръци за децата | Конкурс за детски снимки | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден
Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природa"
Зодиакални свещи | Плаващи свещи | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
Тракийски царе и съкровища| Свещници и поставки | Горещо обяснение в любов | Лъки и златните
четирилистни детелини
| Участвайте в конкурсите за сватбени снимки | Как се изработва дизайна
на Вашите подаръчета
| Изделия за декориране с декупажна техника| НАЧАЛО