СВАТБЕНИ ПОКАНИ С лазерно изрязана дантела

Дизайнерски лазерно изрязани покани с монограм на младоженците

Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и ажурен монограм на младоженците. Монограмът е вграден в сърце, което е вплетено в дантелата. Желанието на булката беше дантелената корица да е в перлено шампанско, а текстът - напечатан на картон в цвят "старо злато". Орнаментите от двете страни на текста са в хармония с рисунъка на рязаната дантела. Панделката е екрю органза със сатенен край. Поканите са изключитено красиви.

Сватбените покани с лазерно изрязване са изключително ефектни и луксозни.

Изразът "лазерна прецизност" не е случаен - лазерите позволяват перфектна точност и изрязване на много фини и сложни орнаменти.

Поканите, изработени с лазер, могат да са с най-различна форма и размери. Тази технология дава голями възможности и голяма свобода на дизайнера и на младоженците при реализирането на техните идеи.

Основния елемент, който е най-впечатляващ в цялата покана - това в ажурно изрязания монограм на младоженците.

Използването на перлени картони също допринася за цялостния луксозен вид на поканата.

Лазерно изрязаните сватбени покани са бутикови покани, а в много случаи са и уникати.

 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
 Сватбени покани с дантела, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Сватбена покана с дантела | Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Поканата се затваря с красива перла.
Сватбена покана с дантела | Лейсис
Покана за сватба с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Цветовете са: пудра, бяла перла и прасковено.
Сватбени тейбълкарти | Лейсис
В стила на сватбената покана могат да се изработят номера за маси и плейскарти, както и етикети, кутия за финансови подаръци, книга за пожелания и ритуални свещи.
Сватбена покана с дантела в шампанско | Лейсис
Сватбена покана с рязана на лазер дантела, в перлено шампанско и бяло.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Как да разпознаем оригинална лазерно изрязана покана-уникат от китайска имитация, рязана на щанца?

Китайците безспорно са се доказали като много предприемчива нация, безспорно трудолюбиви и безспорно незачитащи такива „дреболии” като авторски права, патенти и честна игра. Една от техните големите измами, голяма наистина в световен мащаб, е предлагането на фалшиви „лазерно изрязани” покани. Поканите всъщност са рязани с щанци.

Каква е разликата между покана, сечена с щанца и оригинална лазерно изрязана покана?

Лазерно изрязаните покани са безспорно много изящни, много ефектни и много красиви - особено, когато дизайнерът е вложил мисъл и сърце в проекта. Ажурните орнаменти и детайли винаги предизвикват така желаното възхищение. И най-важното – те се изработват в много ограничени тиражи, като всяка поръчка се променя и преработва в зависимост от изискванията на младоженците. Лазерно изрязаните покани са бутикови покани, в много случаи те са уникати – създадени специално според изискванията на младоженците.

Но самата изработка на една лазерно изрязана покана отнема много време и струва скъпо. Затова китайците са намерили решение - правят матрица и секат поканите с щанца - за един ден могат да се нарежат хиляди бройки. Да, поканите са рязани с щанца, точно както красивите ажурни салфетки за еднократна употреба, които се продават например в Метро на цена 250 броя за 5 лева. При поканите, сечени на щанца, няма възможност за добавяне на монограм, промяна на размер или каквито и да е било промени.

После тези рязани с щанца покани се продават скъпо и прескъпо за лазерно изрязани, а в действителност струват колкото лист хартия. Все едно да напечаташ поканите в печатница и после да ги продаваш за ръчно рисувани. Много булки поръчват такива покани от китайски сайтове или от български фирми, които внасят от китайски сайтове и после с гордост качват снимки по форуми и по Фейсбук. И всеки, който поне малко разбира от оригинални покани, ще се усмихне с насмешка.

Как да не се присъедините към булките, които си мислят, че са платили много евтино за нещо скъпо, а всъщност са платили прескъпо за нещо много евтино?

Истинската лазерно изрязана покана може и дори задължително трябва да бъде персонализирана с лазерно изрязан монограм или имена на младоженците. Това прави поканата уникат и доказва, че е изработена специално по поръчка и на лазер. При матриците щанцата е доста по-трудно да се промени или поне е достатъчно скъпо, за да го направи някой за по-малко от няколко хиляди бройки.

Kакъв e единственияt сигурен начин да различните оригинална лазерно изрязана покана от имитация, рязана със щанца?

Единственият сигурен начин, да познаете дали една покана е лазерно изрязана или имитация, е да погледнете странично ръбчетата, там където има изрязани орнаменти. Лазерът изрязва материалите с изгаряне, затова ръбчетата винаги са с характерен тъмен цвят, който се вижда, ако се погледне странично. Ако ръбчето е бяло или с цвета на картона, значи поканата е всичко друго, но не и рязана на лазер.

Оригиналните лазерно изрязани покани са уникати, които имат истинска стойност и са правени с много труд и творческа мисъл. Сечените с щанца покани са конфекция, която се тиражира в огромен брой.

Изборът на покани е много важен, защото отразява вашите идеи, креативност и вкус към живота като бъдещо семейство. Вие избирате дали ще потърсите нещо истинско, което да отразява идеите и мечтите ви, или ще си купите имитация, само защото е евтина.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
На страницата "За сватбата" на студио Лейсис можете да намерите много интересни идеи, мнения на експерти, сватбени албуми на младоженци, мнения на наши клиенти, идеи за сватбена декорация и цветове на сватбата

покани с дантела | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!